A ferfiaknak miert nagy dolog ha kisfiuk szuletik?
Hát...én úgy tudom régen volt ez nagy dolog, ha z elsőszülött FIÚ! Merthogy az viszi tovább a nevet, ő a legidősebb, mintegy a "piramis" csúcsán van....a lány meg fehérnép...az pár dologra jó, a nevet se viszi tovább....DE!
A mai férfiakat már nem így nevelik otthon (hála az égnek), simán büszkék, h "lányos apukák"!:)
Valószínűleg a párod csak annak örül, h fiú....(ahogy egy nő,anya is örülhet, h fia lesz, mert fiút szeretne); de ha majd neadjisten lánya is lesz, ott lesz "nagy" szerelem!:)
Az én párom lány párti, nem is vágyott sose fiúra! Kislányunk lesz
39 hkm
régen tényleg a név, birtok, családi tudást vitték tovább a fiú gyermekek, főleg az első szülött fiú
de a mai napig vannak férfiak akik nagyon fiú gyermeket szeretnének. olvastam valami olyasmit is , hogy vannak férfiak akik ettől még férfibbnak érzik magukat, hogy képesek fiút nemzeni, nem vagyok pasi szóval nem értem , hogy megy ez, de ebben is látok fantáziát.
vannak pasik, mint pl a férjem, aki mondta, hogyha lányunk lesz tuti beszerez puskát, meg baseballütőt, és távcsővel fogja követni a lányát, mert sajnos elég sok szörnyűséget hallani...
az én apámis fiútakart annak iskészültem,mikor megszülettem derült ki hogy még sincs fütyim..apám otthagyta anyut a korházba és be sem jött hozzánk egyszer sem(1hónapig voltunk bent)aztmondta ez nem az ő gyereke..
ezek után nem árulok el nagytitkot hogy elváltak és talán 5ször láttam mielőtt meghalt..
szoval nem tudom neki mit jelenthetett de sztem kevés ilyen idióta él a földön mint ő volt
!
Szia, érdekes a felvetésed.
Nekünk van egy 2 éves kislányunk, a Párom első gyermeke, imádja a legelső perctől. ( Császáros volt, nem volt bent az apuka ) Hozza-viszi mindenfelé, fürdeti, a mai napig pelenkázza (leszokóban van a lányunk a pelenkáról). Most pl vidéken vannak anyósomnál, péntektől-vasárnapig, s a Párom 100 %-ban el tudja őt látni. Cserfes, vidám, örökmozgó kislány. Első perctől kislányt vártunk.
Most született egy kisfiunk, 1 hónapja. Őt is nagyon szereti a Párom, közösen fürdetjük, de pl nem tette még tisztába és nem annyira rajong érte, mint anno a lányunkért. Pedig amikor megfogant a kisfiú, mindketten fiút szerettünk volna, de mégis....a Páromon úgy látom, hogy jobban odavan a lányunkért.
Szóval szerintem minden férfi más és ők is másképpen éreznek...függ ez a neveltetéstől, attól hogy van-e testvére, ha van akkor milyen nemű és milyen viszonyban vannak, stb.
Gratulálok Neked a babához :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!