Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A ferfiaknak miert nagy dolog...

A ferfiaknak miert nagy dolog ha kisfiuk szuletik?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Egyik nap beszelgettunk a parommal es megkerdeztem tole hogy neki mit jelent ez(mert szeptemberre varjuk a fiunkat.Annyit mondott hogy neki ez nagy dolog.Azt mondta alapbol az es igy hogy kisfiunk lesz megnagyobb.En szeretnem megerteni ot es azt amit erez,de azt mondta majd megtudom ha elgondolkodom.En ugye nem tudok ferfi aggyal gondolkozni igy nem jottem ra.Szerintetek miert nagy dolog egy ferfinak ha kisfiut hord a szive alatt a parja?Varom a valaszokat(ha lehet csak normalisat)
2012. júl. 1. 11:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%

Hát...én úgy tudom régen volt ez nagy dolog, ha z elsőszülött FIÚ! Merthogy az viszi tovább a nevet, ő a legidősebb, mintegy a "piramis" csúcsán van....a lány meg fehérnép...az pár dologra jó, a nevet se viszi tovább....DE!

A mai férfiakat már nem így nevelik otthon (hála az égnek), simán büszkék, h "lányos apukák"!:)

Valószínűleg a párod csak annak örül, h fiú....(ahogy egy nő,anya is örülhet, h fia lesz, mert fiút szeretne); de ha majd neadjisten lánya is lesz, ott lesz "nagy" szerelem!:)

2012. júl. 1. 12:01
 2/15 anonim ***** válasza:
87%
Nem minden férfi ilyen. Az én apám mindig is kislányt szeretett volna, lett is neki 3. :)
2012. júl. 1. 12:08
 3/15 anonim ***** válasza:
90%

Az én párom lány párti, nem is vágyott sose fiúra! Kislányunk lesz

39 hkm

2012. júl. 1. 12:11
 4/15 anonim ***** válasza:
90%

régen tényleg a név, birtok, családi tudást vitték tovább a fiú gyermekek, főleg az első szülött fiú

de a mai napig vannak férfiak akik nagyon fiú gyermeket szeretnének. olvastam valami olyasmit is , hogy vannak férfiak akik ettől még férfibbnak érzik magukat, hogy képesek fiút nemzeni, nem vagyok pasi szóval nem értem , hogy megy ez, de ebben is látok fantáziát.

vannak pasik, mint pl a férjem, aki mondta, hogyha lányunk lesz tuti beszerez puskát, meg baseballütőt, és távcsővel fogja követni a lányát, mert sajnos elég sok szörnyűséget hallani...

2012. júl. 1. 12:35
 5/15 A kérdező kommentje:
A parom azt mondja hogy o lanynak is orult volna,de a fiu nagyobb dolog neki mert...na ez a kerdes miert.azt mondta nem akarja hogy kinevessem.azt mondja neki ez nagyobb dolog es buszke ra hogy kisfiunk lesz.pedig erdekelne...gondolom tanitgatna meg ilyesmik.en legalabbis erre gondolok.
2012. júl. 1. 12:36
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

az én apámis fiútakart annak iskészültem,mikor megszülettem derült ki hogy még sincs fütyim..apám otthagyta anyut a korházba és be sem jött hozzánk egyszer sem(1hónapig voltunk bent)aztmondta ez nem az ő gyereke..

ezek után nem árulok el nagytitkot hogy elváltak és talán 5ször láttam mielőtt meghalt..

szoval nem tudom neki mit jelenthetett de sztem kevés ilyen idióta él a földön mint ő volt

!

2012. júl. 1. 12:57
 7/15 anonim ***** válasza:
80%

Szia, érdekes a felvetésed.

Nekünk van egy 2 éves kislányunk, a Párom első gyermeke, imádja a legelső perctől. ( Császáros volt, nem volt bent az apuka ) Hozza-viszi mindenfelé, fürdeti, a mai napig pelenkázza (leszokóban van a lányunk a pelenkáról). Most pl vidéken vannak anyósomnál, péntektől-vasárnapig, s a Párom 100 %-ban el tudja őt látni. Cserfes, vidám, örökmozgó kislány. Első perctől kislányt vártunk.

Most született egy kisfiunk, 1 hónapja. Őt is nagyon szereti a Párom, közösen fürdetjük, de pl nem tette még tisztába és nem annyira rajong érte, mint anno a lányunkért. Pedig amikor megfogant a kisfiú, mindketten fiút szerettünk volna, de mégis....a Páromon úgy látom, hogy jobban odavan a lányunkért.

Szóval szerintem minden férfi más és ők is másképpen éreznek...függ ez a neveltetéstől, attól hogy van-e testvére, ha van akkor milyen nemű és milyen viszonyban vannak, stb.

Gratulálok Neked a babához :)

2012. júl. 1. 12:59
 8/15 anonim ***** válasza:
92%
Nekünk kislányunk van és a párom viccesen ezt szokta mondani az ismerőseinknek: arra hajtok, hogy minél több gyönyörű nő vegyen körül. :)))
2012. júl. 1. 13:29
 9/15 Brigi&Dominó ***** válasza:
93%
Én az előbb megkérdeztem erről a páromat és azt válaszolta, hogy azért szeretne elsőnek fiút, hogy egyrészt szeretné, ha a kistestvéreinek lenne egy bátyja, aki mindig megvédi őket, ha kell (főleg, ha lányok). Másrészt azért is, hogy ha ő már nem lesz, akkor legyen egy férfi a családban, aki úgy vigyáz rám és a gondomat viseli, ahogy ő.:) Ennél édesebb magyarázatot még nem hallottam!:))
2012. júl. 1. 13:34
 10/15 A kérdező kommentje:
Koszonom az eddigi valaszokat :) es ha valakinek lenne meg otlete irja meg nyugodtan.nem ertem miert gondolja hogy kinevetnem ot hiszen nekem is nagy dolog ez mert imadom a gyerekeket es egy sajat a legnagyobb boldagsag...erdekes nekem mert hallottam olyat is hogy a ferfi azt akarja hogy a fiara buszke lehessen(de a lanyara is lehet ennyi erovel)szoval nem ertem teljesen.remelmem rajovok majd mert erdekes ez...
2012. júl. 1. 14:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!