Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ez hogyan befolyásolhatja a...

Ez hogyan befolyásolhatja a szülést, illetve ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Fiatalabb koromban, amikor bizonyos torna gyakorlatokat végeztem, pl.: gyertyázás, fejenállás a lábam közben török ülés szerűen összekulcsolva...előtudtam vele idézni hogy a hüvelyem kitáguljon. Hallani lehetett a "szuszogás szerű hangot" onnan. Még mielőtt arra gondolna bárki is hogy a sok nemi élettől volt ! Szűz voltam!. A későbbiekben ez gondot is okozott, amikor már lett párkapcsolatom, mert sokszor nem éreztem szexuálisan a páromból semmit. Nem nagyon mertem erről beszélni senkinek, mert féltem hogy ez abnormális, viszont itt úgyis név nélkül megy. A kérdésem, hogy ez a dolog mennyire befolyásolhatja a szülést, mert hogy most terhes vagyok már nem sok időm van hátra, viszont már nem fogok elkezdeni ilyen jellegű "gyakorlatokat" csinálni, mert ekkora hassal esélyem sincs :) a másik meg hogy nehogy ezzel esetleg ártsak a kicsinek. Kérek mindenkit hogy normális válaszokat adjon! Köszönöm!
2012. ápr. 27. 12:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem tágabb lehet az átlagnál a hüvelyed, és ez jól jöhet a szülésnél :)

Másik : Ha gerinc érzéstelenítéssel szülsz, epidurálással, akkor hidd el, úgy nyúlik az ember puncija, mint a rágógumi. A szülésznő engem a kezével tágított és hihetetlenül tágult a puncim :)

2012. ápr. 27. 12:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát ez elég furán hangzik,hogy kézzel tágít...de ha már benne voltál akkor biztos jobban tudod. Én most várom az első babókát, és belegondolva hogy hogyan fogok kitágulni olyan nagyra?! :)
2012. ápr. 27. 13:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is ilyen, gyertya álláskor, ha lazítok, bemegy a levegő. Mindig is ilyen volt. Ez szüléskor igazából nem befolyásol semmit, mert a méhnyaknál kell igazából nyilni és tágulni, a hüvelyeden ki fog férni a baba mindenképp (gond akkor van, ha pl. a feje mellé teszi a kezét, és úgy bújik...)

Viszont: eleve tágabb lehet neked is a hüvelyed, és ez okozhat süllyedéses panaszokat! Ez együtt járhat vizeletcsepegéssel stb. Szóval ha megfogadsz egy tanácsot, elkezdesz vmi intim tornát, minél előbb. Ez nem árt a babának se, nem lesz tőle semmivel nehezebb a szülés se (sőt), de megelőzhetsz egy csomó későbbi problémát.

Én a Kriston intim tornát csináltam, megérte :)

2012. ápr. 27. 15:00
 4/8 anonim ***** válasza:
Amúgy 2 szülésem volt (lett is némi süllyedésem már az első után is), de azóta nem romlott tovább a helyzet. A sex meg sokkal jobb, mint régebben :D
2012. ápr. 27. 15:02
 5/8 anonim ***** válasza:

Hát ha ez megnyugtat, nekem rendszeresen voltak ilyen "pukkanások" , még középiskolából emlékszem rá, ahol aktívan volt tesióra. szóval egyátalán de nem biztos, h tág a hüvelyed!! Az, h néha nem voltatok összeillők a barátoddal, más is okozhatta, pl. a fiúnak volt nem túl vastag.....

A szülésnél pedig az a csodálatos a hüvelynél, h mint egy "gumicső ", ki tud tágulni a megfelelő méretre. 2szer tapasztaltam. Utána visszaállt minden, egyátalán nem lettem "tágabb".

2012. ápr. 27. 15:34
 6/8 A kérdező kommentje:
Először is köszönöm a válaszokat, ez most jól esett olvasni hogy normális vagyok minden szempontból :) egyébként igen valóban van ilyen hogy vizelet cseppentések nem is kicsit sajnos. Mióta terhes vagyok csak azóta van de nagyon zavaró jelenség, intim betétet használok, és járok hetente 2* terhes tornára is - bár igaz ez nem túl sok intim tornát tartalmaz.
2012. ápr. 27. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
A tágulásnál a hüvely tágassága nem annyira fontos, sokkal inkább a méhszájé, a hüvely tágul onnan már... Ez egy kicsit más terület. Nem biztos, hogy gyorsan tágulsz majd, de jó esélyeid vannak. Az inkonintencia megint egy másik "lyuk" :) Szóval, csak optimistán, de azért ne lepődj meg nagyon, ha eltart egy darabig.
2012. ápr. 27. 22:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez nem jelet semmit.

Ilyen nekem is előfordult ha olyan gyakorlatokat csináltam,pedig én elég szűk voltam/vagyok.

2012. ápr. 28. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!