Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A ferfiaknak miert nagy dolog...

A ferfiaknak miert nagy dolog ha kisfiuk szuletik?

Figyelt kérdés
Sziasztok!Egyik nap beszelgettunk a parommal es megkerdeztem tole hogy neki mit jelent ez(mert szeptemberre varjuk a fiunkat.Annyit mondott hogy neki ez nagy dolog.Azt mondta alapbol az es igy hogy kisfiunk lesz megnagyobb.En szeretnem megerteni ot es azt amit erez,de azt mondta majd megtudom ha elgondolkodom.En ugye nem tudok ferfi aggyal gondolkozni igy nem jottem ra.Szerintetek miert nagy dolog egy ferfinak ha kisfiut hord a szive alatt a parja?Varom a valaszokat(ha lehet csak normalisat)
2012. júl. 1. 11:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem azért, mert az vigyáz Rád, a családodra, a kistesóira...

DE! mert megtaníthatja focizni, rohangálhat vele stb., a lányok meg nem igazán vevők az ilyenre.

2012. júl. 1. 14:10
 12/15 gabszem ***** válasza:
nálunk ez pont nem így volt. Az én párom attól volt teljesen oda hogy lányunk lett :)
2012. júl. 1. 16:44
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát..nálunk fordítva volt. 17éves korunk óta vagyunk együtt, és már akkor ha ilyenről esett szó, akkor mondta, hogy mindenképp lány szeretne elsőnek, és Dalma lesz a neve. Itt vagyunk 24évesek, van egy 1 éves Dalmánk, viszont most ő is fiút akar. Majd kifaggatom mit jelenthet ez nekik :)
2012. júl. 1. 19:57
 14/15 A kérdező kommentje:
Azt nagyon megkoszonom ha kiffagatod :) de azt nem ertem miert nem akarja elmondani...varom az otleteket/valaszokat
2012. júl. 1. 21:11
 15/15 anonim válasza:
26%
Szerintem 1fiút biztos akar. Azután lehet 1lány, 2lány, 3lány, de fiunak meg kell lennie. Szerintem
2012. júl. 20. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!