Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki baba-mama szobában volt a...

Aki baba-mama szobában volt a szülés után az nem bánta meg?

Figyelt kérdés
Nem volt nagyon fárasztó? Lehet, hogy ezt szeretném én is, de itt nálunk mindent ráhagynak az anyukára. Ami amúgy nagyon szép és jó, hogy ott van a baba, de lehet ezt bírni esetleg sok órás vajúdás és szülés után azonnal? Hogy voltatok ezzel? 14hkm
2012. aug. 1. 19:01
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
62%

9 hónapig arra vár az ember, had foghassa, ölelje, nézegesse, csodálja a gyermekét, meg sem fordúl a fejében, hogy vajúdás után leadja a babát, akkora öröm hogy ott a baba mellette!

Nem volt fárasztó, hisz evett ivott aludt a baba.

2012. aug. 1. 19:15
 2/34 anonim ***** válasza:
82%

húú! hát szerintem ez az a kérdés,ami biztos vitát fog kiváltani,mert ha lemerem írni,hogy: igenis fárasztó volt,akkor én vagyok a világ legrosszabb anyukája..!a babák egyfolytában felébresztették egymást a babák,nem tudtunk pihenni. elvileg betolhattuk volna az őrzőbe néha,de a nővérek nem igazán szerették ha ezt tettem. ugyhogy 5napig szinte kisem mozdultam a szobából. ráadásul császáros voltam,ezért még nehezebb volt.

én az első babámmal nem voltam babás szobába-és nem volt olyan szörnyű mint ahogy gondolják.sokat volt ott velünk,és éjszaka is kihozták ha éhes volt.

2012. aug. 1. 19:31
 3/34 anonim ***** válasza:
86%
Na, akkor csatlakozom kedves 2.! Az enyém nem aludt-evett-aludt- hanem evett, majd bömbölt. Aludni alig, keveset. Amúgy a rooming in rendszerben első éjjelre be lehet adni a babát,(meg utána is, "vészhelyzetekben" -nem alszik, te se tudsz tőle- csak úgy szólok, tudjatok róla :)
2012. aug. 1. 19:35
 4/34 anonim ***** válasza:
84%
ezt jó hallani,hogy nem vagyok egyedül!! az enyém is végig ordította azt a pár napot.és elég csúnyán néztek rám a szobatársak,ha az ő babájukat is felkeltettük.szóval én nagyon kimerülten és stresszesen jöttem haza a kórházból..
2012. aug. 1. 19:39
 5/34 anonim ***** válasza:
74%

Gondoltam , le leszünk pontozva, pedig vagyunk páran akik szerettünk volna pihenni pl. egy 17 órás vajúdás+szülés után....:S

Régen,a mikor még nem volt rooming in, igen, ami babakorunkban is pl...azt lelkileg megsínylettük? Kevésbé kötődünk az anyánkhoz? Na, nem hiszem:)

2012. aug. 1. 19:46
 6/34 anonim ***** válasza:
77%
én sem lepődtem meg,hogy lepontoztak! egyébként egyre többen merik felvállalni az ismerősi körömbe,hogy:tényleg nem tudták kiélvezni a babás szobát,nehéz volt,stb!
2012. aug. 1. 19:51
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

én is babás-mamás klinikán szültem, most is ott fogok novemberben, de csak e-miatt mert hogy velem lehet a kisfiam majd. (DEOEC)

a kislányommal nagyon rossz volt, mert sokat sírt, nem tudott szopizkázni idegesek voltunk emiatt tudatlan voltam első baba volt, pelenkázni is elsőre a szobatársam csinálta,én semmit sem aludtam szinte mert fejtem 2 óránként őt keltettem hogy egyen, akkor mire elaludtunk volna addigra 2 frissen szülő kismama is került a szobába azoknak üvöltött a babája szó szerint, az anyuka elterült az ágyon ömlött a vér belőle a baba meg a kocsiban bömbölt, már odamentem hozzá és simogattam a babát csak hallgasson már el mert felkeltette volna a többi "lakót " is..

szóval rossz élmény volt, remélem most máshogy lesz bár most fogom tudni mi hogy működik, egyedül a szoptatás lesz újdonság..

2012. aug. 1. 20:00
 8/34 anonim ***** válasza:
79%
Hát nálunk először hagytak pihenni, és elvitték ha pihenni szerettél volna. Én pl éjfélkor jöttem ki a szülőszobàból, reggel 6 körül behozták szopizni, utána pedig megint elvitték fürdeni, majd mikor felkelt akkor hozták vissza. Éjszakára pedig megkérdezték, hogy elvigyék-e.
2012. aug. 1. 20:02
 9/34 anonim ***** válasza:
79%

Na jövök én is, mert úgy hiányzik a napomból a lepontozás!!! :D

Mondjon bárki bármit..a szülés igen is fárasztó, és leterheli az embert.Az a 3-5 nap igazán szólhatna a pihenésről.Én úgy mentem haza a kórházból, mint egy mosott sz.ar...A lányommal 2 éjszakán keresztül boldogítottuk egymást, persze a 3. éjszakán aludt, de akkor meg én alig mertem, mert hashajtót kaptam.. :/

Nem arról van szó, hogy 3 napig a gyerekemet nem akarom látni, de tényleg lehetne az anyukákat pihenni hagyni..Szerencsés esetben van az embernek segítsége hazamenetel után..de mi van ha nincs??Nem jobb egy legalább a kezdetekkor kipihent anyuka..

Nekem az a 3 nap a kórházban felért egy túlélő túrával..elég szörnyű érzés amikor azt várod, hogy aludjon már az a kis gyönyörűség, akire annyit vártál, mert annyira ki vagy.

A régi rendszer esküszöm jobb volt..mikor bevitték a babát a mamához, de egy idő után el is vitték, hogy pihenhessen..

Van még véleményem, de asszem 0%-os leszek már tényleg!!! :P (így nem kell annyi csecsemős...de psszt..)

2012. aug. 1. 20:04
 10/34 anonim ***** válasza:
72%

már én sem baba-barát kórháznak hívom,hanem "nővér barátnak"

Mert már tényleg nem sok dolguk maradt a csecsemőkkel..! tisztelet a kivételnek!!!!

2012. aug. 1. 20:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!