Aki baba-mama szobában volt a szülés után az nem bánta meg?
9 hónapig arra vár az ember, had foghassa, ölelje, nézegesse, csodálja a gyermekét, meg sem fordúl a fejében, hogy vajúdás után leadja a babát, akkora öröm hogy ott a baba mellette!
Nem volt fárasztó, hisz evett ivott aludt a baba.
húú! hát szerintem ez az a kérdés,ami biztos vitát fog kiváltani,mert ha lemerem írni,hogy: igenis fárasztó volt,akkor én vagyok a világ legrosszabb anyukája..!a babák egyfolytában felébresztették egymást a babák,nem tudtunk pihenni. elvileg betolhattuk volna az őrzőbe néha,de a nővérek nem igazán szerették ha ezt tettem. ugyhogy 5napig szinte kisem mozdultam a szobából. ráadásul császáros voltam,ezért még nehezebb volt.
én az első babámmal nem voltam babás szobába-és nem volt olyan szörnyű mint ahogy gondolják.sokat volt ott velünk,és éjszaka is kihozták ha éhes volt.
Gondoltam , le leszünk pontozva, pedig vagyunk páran akik szerettünk volna pihenni pl. egy 17 órás vajúdás+szülés után....:S
Régen,a mikor még nem volt rooming in, igen, ami babakorunkban is pl...azt lelkileg megsínylettük? Kevésbé kötődünk az anyánkhoz? Na, nem hiszem:)
én is babás-mamás klinikán szültem, most is ott fogok novemberben, de csak e-miatt mert hogy velem lehet a kisfiam majd. (DEOEC)
a kislányommal nagyon rossz volt, mert sokat sírt, nem tudott szopizkázni idegesek voltunk emiatt tudatlan voltam első baba volt, pelenkázni is elsőre a szobatársam csinálta,én semmit sem aludtam szinte mert fejtem 2 óránként őt keltettem hogy egyen, akkor mire elaludtunk volna addigra 2 frissen szülő kismama is került a szobába azoknak üvöltött a babája szó szerint, az anyuka elterült az ágyon ömlött a vér belőle a baba meg a kocsiban bömbölt, már odamentem hozzá és simogattam a babát csak hallgasson már el mert felkeltette volna a többi "lakót " is..
szóval rossz élmény volt, remélem most máshogy lesz bár most fogom tudni mi hogy működik, egyedül a szoptatás lesz újdonság..
Na jövök én is, mert úgy hiányzik a napomból a lepontozás!!! :D
Mondjon bárki bármit..a szülés igen is fárasztó, és leterheli az embert.Az a 3-5 nap igazán szólhatna a pihenésről.Én úgy mentem haza a kórházból, mint egy mosott sz.ar...A lányommal 2 éjszakán keresztül boldogítottuk egymást, persze a 3. éjszakán aludt, de akkor meg én alig mertem, mert hashajtót kaptam.. :/
Nem arról van szó, hogy 3 napig a gyerekemet nem akarom látni, de tényleg lehetne az anyukákat pihenni hagyni..Szerencsés esetben van az embernek segítsége hazamenetel után..de mi van ha nincs??Nem jobb egy legalább a kezdetekkor kipihent anyuka..
Nekem az a 3 nap a kórházban felért egy túlélő túrával..elég szörnyű érzés amikor azt várod, hogy aludjon már az a kis gyönyörűség, akire annyit vártál, mert annyira ki vagy.
A régi rendszer esküszöm jobb volt..mikor bevitték a babát a mamához, de egy idő után el is vitték, hogy pihenhessen..
Van még véleményem, de asszem 0%-os leszek már tényleg!!! :P (így nem kell annyi csecsemős...de psszt..)
már én sem baba-barát kórháznak hívom,hanem "nővér barátnak"
Mert már tényleg nem sok dolguk maradt a csecsemőkkel..! tisztelet a kivételnek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!