Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Aki baba-mama szobában volt a...

Aki baba-mama szobában volt a szülés után az nem bánta meg?

Figyelt kérdés
Nem volt nagyon fárasztó? Lehet, hogy ezt szeretném én is, de itt nálunk mindent ráhagynak az anyukára. Ami amúgy nagyon szép és jó, hogy ott van a baba, de lehet ezt bírni esetleg sok órás vajúdás és szülés után azonnal? Hogy voltatok ezzel? 14hkm
2012. aug. 1. 19:01
1 2 3 4
 31/34 (L) Bella (L) ***** válasza:
Amúgy nekem első ránézésre úgy tűnik, mintha szinte dobálnák a csecsemőket, mint a húst, de aztán lehet, hogy csak határozottan bánnak velük és én reagálom túl.
2012. aug. 3. 13:51
 32/34 anonim ***** válasza:
Én négy ágyas szobába voltam, de nekem szerencsém volt, az összes baba az osztályon éjjel nappal sírt de az én kisfiam csak evett és aludt. Minket nem zavart a hangzavar és ez a mai napig így van, egy időbe akkor kelt fel ha csend volt körülötte.
2012. aug. 3. 14:37
 33/34 Tóth Bernadett2 ***** válasza:

Nálam csak fürdetni vitték el a 3 nap alatt, de nekem jó volt így, 3 óránkét evett a fiam, egyébként aludt. Császárom volt, egyből varrás után a megfigyelőben a párom fogta kb 5 órát a kezében, majd mikor elmúlt az érzéstelenítő hatása, akkor áttoltak a saját szobánkba. Onnantól csak gyönyörködtem benne. Csak este tudtam aludni mert kint az utat törték napközben. :(

De így volt jó nekem.

2012. aug. 3. 20:04
 34/34 anonim ***** válasza:
én imádtam, hogys velem volt! Vasárnap hajnalban kezdődtek a fájások és hétfő reggel született meg a kicsi lányom, de én a fárasztő vajúdás ellenére sem tudtam aludni. Pihenni pedig a babámban gyönyörködve is tudtam. :) Éjfél volt mire elaludtam. Nekem szerencsém volt, mert egy hangja sem volt a kisasszonynak sem szülés utáni napokban, de még utána sem volt egészen a fogzásig...
2012. aug. 3. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!