Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Úgy is beindulhat a szülés,...

Úgy is beindulhat a szülés, hogy a baba feje magasan van? 1 ujjnyira nyitott méhszáj kivül-belül.39 hetes kismami

Figyelt kérdés
2012. júl. 29. 09:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem, amíg nem illeszkedik be a szülőcsatornába, addig nem!
2012. júl. 29. 10:20
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem akkor indult be amikor beékelődött a feje. Onnantól kezdve jöttek is a fájások.
2012. júl. 29. 11:32
 3/5 anonim ***** válasza:
Persze,hogy beindulhat.Előfordul,hogy a baba nem veszi fel a megfelelő pozíciót.Ám ha nem áll be(úgy mondják bementre nyomott koponya),akkor császár.Ugyan ez van,ha pl.arctartásba marad(ez volt a Marsi Anikónál).2gyerekes+31hkm
2012. júl. 29. 11:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Persze. Nekem az első babámnál még vajúdás közben is sokáig magasan volt, kitágult a méhszáj, de végig sétáltattak, meg állva rá kellett nyomnom, mert nem akart beilleszkedni. Aztán csak sikerült és meg is született simán.
2012. júl. 29. 12:41
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. júl. 29. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!