Aki baba-mama szobában volt a szülés után az nem bánta meg?
ja persze,úgy én is élveztem volna,ha nincs, vagy max.1 szobatársam van,a nővérek segítőkészek,betolhatom néha az őrzőbe,az én ágyamba magamhoz vehetem..! de így sjnos egy rémálom volt. és csak annak örültem,hogy nem első babás voltam,mert így nem estem kétségbe se depresszíóba,mint sok anyuka körülöttem.
azt még nem írtad kérdező,hogy:hol szülsz?
Senki nem mondja hogy kényelmes , sőt maga az anyaság sem erről szól elsősorban.Azonban a babádnak rád van szüksége,még ha ez számodra kellemetlen is.De Te akartad Őt akkor vállad az ezzel járó kényelmetlenséget is.
Én is roomingos szobába voltam és nem mondom hogy evett aludt a babám, sokat sírt bizony , én fejtem és fejtem és vigasztaltam ,nem sokat pihentem ergo ki is készültem.Akkor elvitték pár órára, összeszedtem magam és folyattam.Ha segítség kell akkor kapsz ,egyébként meg old meg mert ez a dolgod. Én bizony lesajnálom azokat az anyukákat akik inkább külön pihennek miközben a gyermeküket cukros vízzel itatják vagy ép ordítani hagyják.
meg azt sem értem miért gondolják,hogy akik külön voltak a babájuktól,azok rossz anyák,mert nem voltak a babájukkal.szerintem a picinek is sokkal jobb ha egy nyugodt jó kedvű anyukával tér haza,mint egy kialvatlan ideges fáradt anyával!és nálunk nem csak 15perceket volt ott a pici,hanem sokáig.szinte fel sem tünt,hogy nem babás szobába vagyunk.
és még azt megjegyezném,hogy régen amikor még otthon szültek a nők,akkor 2hétig a koma asszonyok,szomszédasszonyok,egyéb női rokon az anyukának segített mindenben. ez akkor teljesen megszokott és normális dolog volt!! de mostmár ugyanezért egyesek lenézik a másikat..
26osnak üzenek hogy ahol 3 óránként viszik ki babákat szopizni az bizony a régi rendszer és ott hagyják pihenni ... a többit nem tudom honnan vetted én nem írtam ugyanis ilyesmit ...
elvitték 2 órára és igen hasznos volt, ez a dolguk ,olyan nincs hogy ha kéred nem viszik be,hogy szájukat húzzák,és? A kicsivel nem gonoszak akkor sem.
Mielőtt hazamentem bementem a csecsemős nővérekhez hogy szeretném megköszönni elővettem a tárcámból 2 10 000est mint aki át akarja adni , majd félúton "ja és az a kedves kerek arcú nővérke most nincs bent ,sebaj" és kijöttem :) az arcukra fagyott a mosoly ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!