Debreceni kismamák! Melyik kórházat választjátok/választottátok? Miért?
a kenézybe csak azért nem megyek mert ott csak 3 óránként hozzák a babát, igaz hallottam hogy nappal is veled lehet ha akarod de éjjelre elviszik és a csecsemőosztályra,és azt mondják hogy ha éhes a baba akkor cukros vízzel tömködik, hát nem tudom igaz-e..
én a klinikán fogok szülni a lányomat is ott szültem 2 éve, nem mintha ez a hely jobb lenne, de legalább velem van a baba éjjel-nappal.
itt a dolgozók(orvosok,csecsemősök, na meg főleg a semmirevaló takarítók imádnak beszólni az anyukáknak) nem valami kedvesek, de ezt a 3 napot ki lehet bírni..
szóval inkább klinika, meg ne adj isten adódik valami szülés alatt a kenézyben akkor a babát szépen átviszik a klinikára ..hát inkább kibírom azt a pár napot de a babámmal akarok lenni.
szia
én november 7-re vagyok kiírva kisfiam lesz, nincs fogadott dokim,.. úgyhogy előre felkészülök hogy úgy fognak bánni velem mint a kutyával..
Szia, én mind két helyen szültem szóval leírom a tapasztalatom.
A Kenézy nem tünik rossznak ha csak pár napot vagy bent, de ha hosszabb ideig, ak egyből mást látsz... pl. a főnővér be szólt a páromnak h túl sokat látogat engem, nem tudom mi köze van hozzá de mindegy.
Nekem a legrosszabb élményem a Kenézyvel, hogy mivel császároztak, épp csak megmutatták a lányomat és elvitték, majd vagy 2 óra múlva hozták a megörzőbe vagy 5 percre, és utána majd csak este az etetésnél láttam, de szoptatni csak reggel 6-kor lehetett, szóval nem tudom szegénykém mit kapott addig.
A Klinikán egyből megkaptam (csak addig nem volt nálam míg varrtak, meg amikor levittek, a pici fent maradt hogy felöltöztessék) de utána végig együtt voltunk.
A Kenézynek a szülőszobája jobb, szebb, a Klinikának elég régi módi, de én inkább a Klinikát javaslom, mert ott tudod hogy mit eszik a babád, azt amit te adsz neki.
Amúgy velem kedvesek voltak a csecsemősök, meg az orvosok is, pedig nem volt fogadott dokim.
Szia!
Én is november 7.én szülök.. :) De én is a klinikát választottam és nekem sincs fogadott dokim... A Kenézyröl csakis rosszat lehet hallani úgyhogy kezdetektől fogva vizsgálatokra is csak a klinikára járok, hát, túl éljük azt a pár napot, utána itthon úgyis kárpótolnak a szép idők amik ránk várnak. :)
Könnyű szülést és boldog babavárást mindenkinek! :)
A klinikán akihez nem szerettem volna kerülni az Dr. J. KATALIN ,hozzá semmi esetre sem,katasztrófa Dr. Hause nőben csak nem olyan szinpatikus. És Dr. Z. JÁNOS hoz sem igazán volt bizodalmam.
Akikhez igen:emberileg átlagos szakmailag igen jó benyomást tettek.
Dr. K. TAMÁS
Dr. J. ATTILA
A többi orvos nagyon rendes volt :
Dr. B . Tünde
Dr. K. Bence
Dr. K. ZOÁRD
Dr. J. A. GÁBOR
Sajnos sokáig bent voltunk.
Szülésznőt érdemes fogadni.
A csecsemős nővérek katasztrofálisak ,lusták hanyagok és rosszindulatúak ,kivéve egy nővérke volt (barna göndör hajú ducika)
Ha van rá kereted kérj alapítványi szobát.
a barna göndör hajú ducika az uncsitesóm :)))))
Ő tényleg lelkiismeretes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!