Kismamik! Ti mi alapján választjátok/választottátok ki a szoptatós melltartó megfelelő méretét?
A 36.héthez képest kell eggyel nagyobb méret (általában).
Ha most 75E, szerintem inkább 80E/F-es méretet vegyél majd, hogy még véletlen se vágjon be. Vegyél egy darabot, aztán majd vegyél még, ha már tuti a méret. A kórházban hidd el, nem fogsz ragaszkodni a melltartó viseléséhez, mivel egész nap feküdni fogsz, inkább oda vigyél egy puha sport-topot (szerintem).
Próbának vegyél esetleg egy olcsóbb kínai szopimelltartót, nehogy feleslegesen megvegyél egy drága szép melltartót, aminek rossz a mérete.
Szia, jó babavárást! 8 hónapos baba anyukája
Nekem is az eladónő segített,egy számmal nagyobbat vettem.Itthon megpróbáltam betéttel,és jó,még van is benne hely,kényelmes.
39 h
Vettem akkorát, amekkora melltartóméretem.
Amit a Triumph-ban váaároltam, az kicsi lett, amit az Intersparban, az meg tök jó, pedig ugyanaz a méret. Utána vette abból még egyet, még mindig azokat hordom itthonra.
Nekem az első terhességemnél nőtt 2 méretet a mellem, a másodiknál nem igazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!