Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fél 5 óta 10perces fájásokat...

Fél 5 óta 10perces fájásokat mérek. Vajon mikor fognak ezek sűrűsödni?

Figyelt kérdés
Vagy lehet csak jóslók?KB 1órán át 10perceseket mérek,aztán van közte egy 5perces,majd ismét 10percesek,majd egy 15perces?Segitsetek kérlek,teljesen tanácstalan vagyok,hogy ez már a szülést jelzi-e!?39+4
2012. júl. 14. 08:25
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nálad biztosan nehezen ment a tágulás,de egy picit akkor is kitágultál,különben nem megy el a nyákdugó.Természetesen nem kioktatni akarlak,csak egy lehetőséget írtam le.Nem akartalak bántani vele,elnézést kérek,ha így jött le!
2012. júl. 15. 14:30
 32/34 A kérdező kommentje:
Ma reggel bementünk a kórházba,este 9óra óta rendszeres 10perces fájásokat mértem,ami reggelre 5percesekre sűrűsödött.Aztán megvizsgáltak,kiderült,csak 1ujnyira vagyok nyitva.Volt egy pár 3perces fájásom,aztán az egész abba maradt.Haza engedtek,azt mondták,ezek csak jóslók.Most ismét görcsöl a hasam...Elegem van,hogy nem tudom mikor van itt az idő.Olyan jó lett volna már túlesni az egészen.Nekem már ezek nagyon fájtak,nem tudom mi lesz velem,ha jönnek az igazi fájások!?
2012. júl. 15. 14:38
 33/34 anonim ***** válasza:
Kitartás!!!Sajnálom,ha nagy fájdalmaid vannak már most is!Nem is tudom mit írhatnék,talán azt,hogy a szervezeted készülődik,a szülés bármikor beindulhat.
2012. júl. 15. 14:54
 34/34 A kérdező kommentje:
Még mindig rendszertelenül jönnek.Megfogadtam,akkor megyek be a kórházba,ha 2perces fájásaim lesznek!Elegem van,2napja nem aludtam ezektől a rohadt jóslóktól!
2012. júl. 15. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!