Fél 5 óta 10perces fájásokat mérek. Vajon mikor fognak ezek sűrűsödni?
Figyelt kérdés
Vagy lehet csak jóslók?KB 1órán át 10perceseket mérek,aztán van közte egy 5perces,majd ismét 10percesek,majd egy 15perces?Segitsetek kérlek,teljesen tanácstalan vagyok,hogy ez már a szülést jelzi-e!?39+42012. júl. 14. 08:25
1/34 anonim válasza:
Szerintem azonnal hívj mentőt, vagy menj be a kórházba.
2/34 A kérdező kommentje:
Szerinted ez már a szülés kezdete?
2012. júl. 14. 08:38
3/34 anonim válasza:
Nagy a valószínűsége. Magzatvíz még nem folyt le? Nem vérzel?
4/34 anonim válasza:
Nekem is össze-vissza jöttek a fájások, én vártam hogy legalább valami rendszer legyen benne de nem lett, mégis akkor szültem.
5/34 A kérdező kommentje:
Nem vérzek és a magzatviz sem folyt el.Milyen hosszúnak kell lenni egy fájásnak?Köszönöm,hogy próbáltok segiteni.Első baba és nem tudom mit is kell ilyenkor érezni.
2012. júl. 14. 08:44
6/34 anonim válasza:
Ha a fájás nem múlik el fél öt óta, az valószínűleg már a szülés megindulását jelzi. Hogy a vajúdás mennyi ideig tart ez változó. Mindenkinél más. Érdemes lenni kórházba menni.
7/34 anonim válasza:
Van szülésznőd? Én őt hívtam elsőnek, ő mondta, hogy mennyit várjak még. Ha nincs, akkor azért én már készülődnék a helyedben befele a kórházba :) ott úgyis megmondják a tutit.
Könnyű szülést és jó babázást!!!
8/34 anonim válasza:
Sok sikert a szüléshez...:)
Ügyesek legyetek...:)
9/34 anonim válasza:
Én az első egész éjszakán át tartó 10 perces fájások kezdetétől mérve 3 nap múlva szültem meg...várd meg az 5 perceseket, hacsak nem laksz nagyon messze a kórháztól.
10/34 A kérdező kommentje:
Kb 20perc a kórház.Még mindig 10percenként jönnek.Lehet elkezdek készülődni,veszek egy jó fürdőt,meglátjuk mi lesz.Még egy kérdés:az nem baj hogy a magzatviz még nem folyt el?+h nem vérzek?
2012. júl. 14. 09:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!