Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A ctg milyen erössegü fajasoka...

A ctg milyen erössegü fajasokat mutatott vajudas kozben, szules elott?

Figyelt kérdés

2012. márc. 25. 15:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Vajúdás előtt nem voltak fájásaim, vajúdás alatt eleinte 60 majd 80as fájásokat, már ameddig néztem. Indított szülésem volt, oxitocin majd burokrepesztés, 1 perces fájásaim voltak..
2012. márc. 25. 21:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt olyan hogy 150-160-ig felugrott.Utána nem néztem mert levették a szemüvegem :) de érzéseim szerint voltak erősebbek is.
2012. márc. 25. 22:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ahol én szültem ott 100-ig mutatta, aztán levágta a csúcsát a képernyő, szerintem olyan 120-ig mehetett fel, az már rettenetesen fájt. Az olyan 60-80-as fájások még elviselhetőek.
2012. márc. 26. 12:27
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Indított szülésem volt oxitocinnal, az nst csak 140-ig mutatta a fájásokat. Az oxi adagját nálam kezdték 30 majd 60-assal, majd a végén már 220-asat is láttam a gép kijelzőjén. Utána már nem néztem oda többet. Az Nst már akkor is kiakadt 140 körüli értékre nem kis időre minden egyes fájásnál,amikor az oxi még "csak" olyan 120-150-es értékre volt állítva. Nem ecsetelem milyen volt. Nem tudom meddig ment volna a fájásmérő 220-as oxi mellett...de lehet jobb is, hogy nem tudom.
2012. márc. 26. 16:36
 5/8 A kérdező kommentje:
Huu, a 220 brutaL LEhETETT. Nekem 160-170 volt, amikor nagyon fajt, utana levettek es meg kb. 1 orat vajudtam utana jott a kitolas. De azert ezeket sem volt egyszeru 3 oran at elviselni, de szerencsere gyorsan meglett a kislanyom. :-)
2012. márc. 26. 17:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Én a 170-et még láttam kb. 1 perces fájásoknál, de aztán le kellett feküdnöm az ágyra, így nem láttam a kijelzőt. Lehet jobb is. De érdekes volt, mert a 110-120-at néha nem éreztem olyan erősnek, mint a 80-at. Nem tudom ez miért volt, már nem is számít, csak eszembe jutott.
2012. ápr. 20. 08:58
 7/8 anonim ***** válasza:

Fogalmam sincs, kétszer szültem, de mindkétszer azt mondták, még odébb van. A másodiknál pl a szülés elött fél órával, még haza akartak küldeni, mert ebből ma még tutira nem lesz gyerek. Elő sem készítettek, én pedig a saját akaratomból maradtam ott, mert én meg tudtam hogy szülök. :D Aztán kb húsz perc múlva meg kicsit nagy lett a kapkodás, mikor közöltem, hogy tolófájásaim vannak...mire felmásztam a szülőágyra addigra a baba feje már elindult.

Szerintem a CTG nem jó semmire. Ha annak hiszek a második lányomat a liftben szülöm meg, vagy a kórház parkolójában, mert a kocsiba már nem tudtam volna beszállni, ha elindulok haza amikor mondják.

2012. ápr. 20. 17:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Hu, de régi kérdés, de ez idén sem volt másképp. Nekem is azt mondták, hogy tuti nem lesz még szülés, a ctg semmit nem mutatott, 2 perc múlva elfolyt egy adag magzatvíz, másfél óra múlva megszületett a kisfiam.
2019. aug. 4. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!