Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Miért mutat az nst-n a fájásmé...

Miért mutat az nst-n a fájásmérő fájásokat?

Figyelt kérdés
38 hetes vagyok és ma(is) voltam nst-n és a fájásmérő 60-80 körüli fájásokat mért, de én nem érzek semmit. Max bekeményedett egy kicsit(bár nekem olyan régóta és sokat keményedik, hogy sokszor nem is figyelek már fel rá). Már nem először mért ilyet. Legutóbb szépen látszott hogy egyenletes időközönként jött egy-egy 60 körüli fájás(amit én nem éreztem igazán). Ennek már egy hete, de baba sehol...:( Akkor hogy is működik a fájásmérő?
2012. jan. 2. 22:32
 1/4 krisztivan ***** válasza:
Nekem 90-100-as fájásokat mutatott az NST.Mondták is hogy már nem lesz benn sokáig.Nem éreztem semmi féle fájást de már majdnem meggyőztek hogy fáj.40+10 napra inditották.
2012. jan. 2. 23:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a szülést megelőzően 3 hétig voltam kórházban,minden másnap csináltak nst-t volt,hogy nekem is 70-80 fájásokat mutatott és semmit nem éreztem.A szülőszobán egy másik gép ugyan ilyen fájásokat mutatott miután megindították a szülést na ott már éreztem!!
2012. jan. 3. 13:51
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem a kiírt napon 80-as fájásokat mutatott a gép 6 percenként.Kérdezte a doki, hogy befekszem-e, én meg mondtam neki, hogy semmit nem érzek.Erre haza küldött, hogy ha majd érzem, úgyis bejövök:)

2 naponta volt NST-m,másodjára éreztem fájásokat, de csak enyhéket, de a gép semmit nem mutatott.

Szilveszter éjjel megindultak, bementünk, de csak gyengéket mutatott, olyan 50 körülieket elég rendszertelenül, de azokat is éreztem rendesen!

Aztán eldurvult a helyzet, hajnalban már kiakadt a gép is olyan fájásaim voltak és éreztem is őket, a falat tudtam volna kaparni...

Egy szó mint száz:

Egy éve és 2 napja, reggel 8.25-kor megszületett a lányom, császármetszéssel:)

2012. jan. 3. 16:29
 4/4 anonim ***** válasza:
100 feletti fájásokat nem érzed, 100 alatti fájásoakt érzed
2022. ápr. 26. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!