Vajon van olyan erősségű, mint egy szülési fájdalom?
a szülés olyan mint egy menszesz görcs csak szorozd meg
tízzel legalább !
a tolófájás a legfájdalmasabb (részemről legalábbis)
szerintm ezt nagyon nehéz megfogalmazni,mert nekem 2barátnőm is azt mondta,hogy sokkal rosszabbra számított és egyáltalán nem viselte meg a szülés,és nem volt fájdalmasabb mint egy sima mensi görcs.
Én viszont a falat tudtam volna kaparni,-és nagyon szégyenlem,de már könyörögtem fájdalomcsillapítóért.
és nem is a görcsök miatt,hanem mert iszonyatosan fájt a derekam.
Igaz én a kitolásrol nem tudok mit mondani,mert a végén császároztak,de a 16 órányi vajudásom nem volt rosszabb, mint a menszesz görcsök... hozzátenném, hogy havonta egy napot ki kellett vennem szabit mert nem volt az a gyógyszer tipus és mennyiség ami enyhitette volna a fájdalmamat és a népi szokás sem jött be, hogy alkohol kell rá..
Szerintem ez változó.. a kitolás gondolom mérhetetlen fájdalommal járhat,de részemről a vajudás nem volt vészes. Talán az amikor fájás közben megvizsgált.. hát az több, mint kellemetlen...
Nekem olyan mestruációs fájdalmaim voltak, hogy sokszor mentő vitt be az ügyeletre, és bent is kellett maradnom ájszakára a kórházban.
Terhesség alatt azt olvastam, hogy a szülési fájdalom a menstruációs fájdalomnak a százszorosa. Természetesen nem hittem el, mert nem tudtam elképzelni, hogy annál jobba fáj valami.
Sajnos tévedtem. A normális menstruációs görcsöknek tényleg a százszorosa. A nagyon durva görcsöknek (mikor mentővel mentem az ügyeletre) pedig b a húszszorosa.
De lehet, hogy csak én vagyok szerencsétlen :( :( :(
Egy jótanács: kérjál epidurált. Akkor tényleg semmilyen fájdalmat nem fogsz érezni. Megnézhetsz egy filmet is, miküzben szülsz. Én többet a büdös életben nem akarok ilyen fájdalmakat átélni.
Ezt így nehéz megmondani.
Én régen nagyon görcsöltem a mensi első 2 napján. Sosem szedtem rá semmit, mert elég nagy a fájdalomküszöböm.
Volt egy spontán vetélésem is, az még fájdalmasabb volt.
2szer szültem, és a vajúdás, szülés fájdalma teljesen másfélék voltak, mensis görcsféléhez egyáltalán nem hasonlítottak! Sokkal durvább volt, de totál másféle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!