Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Fél 5 óta 10perces fájásokat...

Fél 5 óta 10perces fájásokat mérek. Vajon mikor fognak ezek sűrűsödni?

Figyelt kérdés
Vagy lehet csak jóslók?KB 1órán át 10perceseket mérek,aztán van közte egy 5perces,majd ismét 10percesek,majd egy 15perces?Segitsetek kérlek,teljesen tanácstalan vagyok,hogy ez már a szülést jelzi-e!?39+4
2012. júl. 14. 08:25
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Nekem is így indultak a fájások, és nálam nem sűrűsödtek az volt a gond, ezért kaptam oxit 18 óra vajúdás után. Úgyhogy elképzelhető h nálad is ez a helyzet. Írd meg mi a helyzet! Könnyű szülést (könnyebbet mint amilyen nekem volt :D )!!!
2012. júl. 14. 12:45
 22/34 A kérdező kommentje:
El sem jutottam a meleg fürdőig.Sétálgattam,hátha sűrűsödnek a görcsök,bepakoltam a kisruhát,amiben majd hazahozzuk a babát a kórházból.Ekkor már ritkábban jöttek a fájások.Most pedig ott tartok,hogy óránként érzek egy kósza fájást.Hátha a holnapi hidegfront beinditja.Azért köszönöm a válaszokat!
2012. júl. 14. 13:59
 23/34 anonim ***** válasza:
Szia,mi újság a nyákdugóval?A táguló fájás olyan menszi szerű,a has alja fáj általában,ill. a derékfájás is a kezdetet jelentheti.A nyákdugó távozása után még jel lehet a táguló vérzés,ami lehet rószaszínes,barnás,ez általában a nyákdugó távozásától fennáll.Természetesen mindenkinek mások a tünetek,de talán segítettem ezzel.Az amit te írsz szerintem jósló fájás és akár napokig eltarthat,de az is lehet,hogy már holnap megszülsz.A szülés már csak ilyen.Tudom milyen rossz érzés első babánál,hogy az ember nem tudja,hogy akkor most menni kell,vagy még nem?Kitartás,már a finisbe vagy!Könnyű szülést kívánok neked!Milyen nemű lesz a baba és mi lesz a neve,ha megkérdezhetem?
2012. júl. 14. 15:41
 24/34 A kérdező kommentje:
Még nem találkoztam a nyákdugóval.Akkor az azt jelenti,hogy nem is tágulok?Pedig olyan menzi szerűen görcsölt a hasam,ami kisugárzott a derekamba is,pont ahogy irtad.Köszönöm,hogy próbáltok segiteni.Még mindig begörcsöl néha,óránként talán 1x.A babának nem bir semmi baja lenni,ha még nem megyek kórházba,ugye?Kislány lesz,Petra!:) Most is aktivkodik a pocakomban,épp a sarkát próbálja kidugni az oldalamon!:D
2012. júl. 14. 15:48
 25/34 anonim ***** válasza:
21es vagyok. akkor ezek csak jóslók. én sem tágultam, csak az első fájástól számítva 10 óra múlva, mégis elment 3 nappal korábban a nyákdugóm. addig totál zárt voltam. szerintem nincs összefüggésben a nyákdugó távozása a tágulással.
2012. júl. 14. 16:24
 26/34 A kérdező kommentje:
Akkor valószinű hogy én sem számithatok könnyű szülésre.Nekem már ezek a fájások borzasztóak voltak,nem tudom hogy birkózom meg majd a rendes fájásokkal!?Most kicsit bepánikoltam a szüléstől,eddig tök nyugodt voltam...
2012. júl. 14. 16:42
 27/34 anonim ***** válasza:
Ne pánikolj! :) Lehet ettől még könnyű szülésed! Hogy vagy azóta?
2012. júl. 14. 18:20
 28/34 A kérdező kommentje:
Az előbb beleültem egy kád meleg vizbe,hátha történik valami...Hát azóta sem jött fájás,úgyhogy szerintem megtréfált a lánykám,ezek tényleg csak jóslók voltak.Remélem azért hamarosan beindul a szülés-már szeretnék túl lenni rajta.
2012. júl. 14. 19:17
 29/34 anonim ***** válasza:
Szia,23-as válaszoló vagyok!Gyönyörű nevet választottatok!!!Írtam,hogy természetesen a szülés mindenkinél más és más,nálam mindkét szülésnél így zajlottak a dolgok és segítségként írtam,amit írtam.Hátha neked is esetleg valamelyik dolog fenn áll és segít eldönteni,hogy itt az idő vagy sem.A nyákdugó szerepe az,hogy véd a fertőzésektől.Akkor tud távozni,ha elkezd az ember tágulni.Ezért van köze a táguláshoz,ergo,ha az ember tágulni kezd,akkor a nyákdugó tud távozni.És mindig távozik,csak van,amikor az ember ezt nem veszi észre.Ezt az utolsó válaszolónak írtam,arra reagálva,hogy igen is van köze a táguláshoz.És még valami,aminek köze lehet a közelgő szülésnek,rengeteg embernek van hasmenésszerű tünete,tisztul a szervezet,készül a szülésre.Te napokon belül szülni fogsz,mindjárt a kezedben tarthatod a csöppségedet!!!!Gratulálok ehhez és írj,mert kiváncsian várom a fejleményeket!
2012. júl. 15. 10:00
 30/34 anonim ***** válasza:

Kedves 29es!

Nálam nem így történt, azért írtam h nincs köze a táguláshoz. Az első fájástól számítva 6 óra múlva néztek rám, akkor még TELJESEN ZÁRT voltam. A nyákdugóm mégis távozott 3 nappal korábban. Ez hogy lehetséges akkor???

2012. júl. 15. 11:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!