Otthon szülés? Tapasztalatok?
akinek volt már otthon és kórházban is, összehasonlítaná?
az lehetséges, hogy végig egyedül legyek?
Mikortól kell feltétlen ott lennie valakinek?
az csak egy plusz kérdés volt, h lehetséges-e
én mindenképp szülésznővel/doulával/bábával szülnék!
eszembe nem jutna veszélyezteti magunkat.
és ha gáz van, irány a kórház. pontosan, nem azért akarok itthon, mert itthon, hanem mert nem kórházban... bnőmre ráripakodott a szülésznő, hogy "fogja már be a pofáját és ne panaszkodjon egyfolytában"... nyögött, és mert kérni egy korty vizet, 1,5 óra után... na köszönöm, én ebből nem kérek... lehet akkor nem, de később tutira szájbatalpalnám a delikvenst..
3 napig nem láthatta a babáját, mert átvitték más intézménybe, ő meg nem kelhetett ki az ágyból...
én otthon szültem de nem tervezetten, hanem mert olyan gyorsan jött a babó hogy már nem értem be a kórházba.
közben kihívtam a mentőket, de már csak a végére értek oda.
nem történt semmi gond, viszont a méhlepény egy része bennmaradt, amit ki kellett kaparnia az orvosnak a kórházban.
legközelebb nem bízom a véletlenre, a legelső, legapróbb kis fájásnál bemegyek a kórházba.
Nem tudom elképzelni, hogy az említett barátnő egy kort vizet kért és így beszéltek vele (a tipikus "én semmit nem csináltam, csak mindenki utál" hozzáállás ez), azt pedig még kevésbé tudom elképzelni, hogy máshová viszik a gyerekét OK NÉLKÜL! Ez nevetséges. Ennek megvolt az oka, csak nem az egyik felet kellene meghallgatni, hanem mindkettőt és kiderülne, hogy szokás szerint középen van a megoldás, és az igazság.
A dúla és bába... hagyjuk. Egy profi szülésznő sem tud csodát tenni, ha tényleg nagy a baj. Az oxigénhiányról meg annyit, hogy nincs az a mentő, aki időben beér, ha nincs levegő... tartsd vissza 10 percig és megbeszéljük!
de igen, így beszéltek vele. hiszed vagy sem, nem is érdekel. és ez csak egy példa volt.
de még mindig nem írt olyan, akinek van tapasztalata, csak akiknek kb. fogalmuk nincsen, azok vagdalkoznak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!