Tapasztalatok a szülés során? Praktikák?
Szerintem meg lényegtelen, hogy örököljük-e vagy sem, nem is ez volt a kérdés.
Nekem, ami segített az a sétálás! De nem csak terhesen, hanem vajúdás közben! Amíg lehet mászkálj, nekem enyhített a fájásokon. Persze csodát ne várj, így is fájni fog, de a gravitáció tényleg segíthet.
A málnalevél teát nem próbáltam, de ha kipróbálod, akkor nem veszítesz vele szerintem.
Én nem sétálhattam, mert rám kötötték az nst-t!
Kérdésedre válaszolva nekem a hosszú mély levegővételek segítettek lassan kilélegezve!
Sok sikert, könnyű szülést:)
szia én ittam a málna levél teät meg jártam a 34 hétöl akupunkturäs kezelésre de igyis 38+2 hetesen szültem meg 5 óra alatt lett meg de nagyon fájt vehettem én igy meg ugy a levegöt meg kifujni semmi nem volt jo ;) de mégerte szenvedni igaz most ugyanugy sznvedek toväbb mert siros nagyon a babäm de majd csak vége lesz egyszer ennek a korszaknak sikeres szülést!
3 hónapos anyukäja
35 hetes kortól 2 csésze (reggel-este) málnalevél tea, plusz napi 1x gátmasszázs a szülés előtt.
Ahogy megtudtam, hogy terhes vagyok, megfelelő étrend, napi fél-1 órás séta.
Szüléskor sok séta, gimnasztikai labda, zuhanyzás.
Első baba 40. hétre lett meg, első fájástól utolsóig 2,5 óra alatt. A kitolási szak 10 percig tartott. A gátvédelem is sikerült, egyáltalán nem repedtem.
Édesanyám szülései borzalmasak voltak, nem hiszem, hogy ettől függ.
Ami bevált nálam az a lelki felkészülés! nagyon sokat foglalkoztam ezzel és sokat készültem rá, hogy milyen szép lesz a szülés! az is lett.
szervezetet felkészíteni a málnalevéltea és homeopatia vált be.
Vajúdáskor a homeopatia és nagyon mély susogó légzés fájásokkor.
Ami még nagyon jó volt- állva- sétálva vajúdni, Amennyire lehetséges- az oxitocin infúziót messze elkerülni, nem kell gyorsítani a szülés menetét feleslegesen.
Én válaszottam egy jó dokit az első babánál, akiben megbíztam, jól irányított- nem is bántam meg.
Összesen háromszor szültem, az első szülés kicsit hosszabb volt, legnagyobb babám volt, kaptam oxitocint- onnaltól szörnyű 2óra volt, mire meglett a baba, összesen 3.5órás volt mindenestül a szülés.
2-3. babák kisebbek voltak, könnyen gyorsan tágultam, nem volt se oxi, se gátmetszés semmi, csak az a csodálatos babaillatú pillanat, mikor rámrakták őket... bármikor végigcsinálnám mégegyszer.... :) Annyira de annyira csodálatos pillanatai voltak az életemnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!