Dr. Lengyel Mária-Szent István kórház, tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Minden tapasztalata,vélemény érdekelne a doktornőről.
Mennyibe kerül nála egy vizsgálat?
Köszönöm szépen
2012. febr. 14. 18:58
1/5 anonim válasza:
Ne kövezzetek meg, én még nem szültem, így ennek az árát sem ismerem, de nőgyógyászaton voltam már nála. Tündéri, rendes nő benyomását keltette, ha az emberi része is hasznos infó lehet számodra:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,hogy írtál.
Hol voltál nála,a Horváth utcában?
2012. febr. 14. 20:02
3/5 anonim válasza:
Engem a László kórházból küldtek át hozzá az Istvánba egy rutinvizsgálatra. Úgyhogy csak jöttem-láttam.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem,köszi:)
Azt hittem a magánrendelésén jártál.
De így még "jobb",mert az az igazán jó,lelkiismeretes orvos,aki a kórházi betegeit is rendesen ellátja,nem csak a magánrendelés lézik számára:)
2012. febr. 14. 20:11
5/5 anonim válasza:
Igen, bár elsőre olyannak tűnt, mint akit megevett a rutin és az évek..:) De csak az első pár mondatáig.
További szép napot és sok sikert a babához!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!