Ti mit hozattok be az apukákkal, családdal a kórházba szülés után?
Figyelt kérdés
Mármint folyadékra gondolok. Főznek le otthon nektek szopisteát? Hoznak be gondolom vizet,gyümölcsleveket. Alkoholmentes sört szabad behozni? :D2012. jún. 28. 14:40
11/23 anonim válasza:
Szénsavmentes ásványvíz!( Nestlés a legjobb.)
A szopis teától is fájhat a a babahasa, sőt akár a tiéd is.
Nagyon jó még a Karamalz nevű maláta ital (alkoholmentes), ezt akkor még nem ismertem, de most mindenképp kérni fogom a férjem, hogy hozzon, mert nagyon megdobta a tejtermelésem, pedig nekem nem kellett pótlás soha.
Amúgy 17 hónapig szopizott a nagyfiam.
35hkm
12/23 anonim válasza:
rostos leveket hoztak/kértem. A barack lé nagyon jó tejtermelő, nekem ezt bent mondta a védőnő a kórházba. Szoptatós teát nem hoztak, itthon kezdtem inni, de 2 nap után rájöttem hogy attól fáj az én hasam, meg a babámé is. Ugyanígy voltam a homeos szopis bogyótól is.
14/23 anonim válasza:
Nagyon szimpatikus a stílusod kérdező. Ráadásul az alkoholmentes sör komolyan a legnagyobb problémád? :/
15/23 anonim válasza:
Miért nincs jókedved?
Szénsavmentes vizet és gyümölcsleveket hoztak be, volt amelyik szűrt, volt amelyik rostos. Nekem csináltak szopisteát. A sört nem szeretem, szóval az kilőve. :-D
16/23 anonim válasza:
Szénsavmentes á.vizet és nem rostos gyümi levet(pl:ice-tea). Én filteres szoptatós teát vittem be magammal és egy pohárban engedtem rá a szobában forró vizet,ami a csapból jött. És már ihattam is. Így apának otthon nem kellett vele vacakolni. Alk.mentes sört meg lehet bevitetni,anno egyik szobatársam is hozatott be.( A jó kis citromos alk.menteset asszem és is fogok bevitetni,mert augusztusban szülök és a melegben még jól is fog esni.) 34hkm.
17/23 A kérdező kommentje:
asszem a 14es válaszoló se sem kismama,se nem már anyuka. Akkor tudná,hogy az is tejszaporító,nem szimplán alkoholizmusra kellene koncentrálni,bár ugye mindneki magából indul ki...
2012. jún. 29. 10:03
18/23 anonim válasza:
Csoda, hogy ennyien válaszolnak neked ilyen stílus mellett!
19/23 A kérdező kommentje:
:) ahogy te is :)
2012. jún. 29. 10:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!