Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császármetszés után is azonnal...

Császármetszés után is azonnal indul a nagy mennyiségű szülés utáni vérzés?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 21:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen. Miért ne indulna?
2012. jún. 27. 22:06
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen, nemgyőztem a tenna betétet cserélni. Egy hét múlva elég volt a rendes betét, 6 hétig tartott nekem.
2012. jún. 27. 22:06
 3/8 anonim ***** válasza:
Ebből a szempontból mindegy szerintem, hogy császáros vagy természetes szülés. Én is császáros voltam, és nem számítottam ilyen erősségű vérzésre utána. Nekem elég durva volt, több hétig tartott, de az első 3-4 nap volt brutális mennyiségű.
2012. jún. 27. 23:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Ez sztem nem a szülés módjától függ. Engem is, és húgom is császároztak, én alig véreztem, elég volt a normál betét, csak azért tenáztam mert ha már ott volt... 5 hétig véreztem, és még annyi se volt mint mensokir. Húgom viszont első fel állásnár ráültették a wc-re annyira sok volt neki, és utána is....
2012. jún. 28. 07:21
 5/8 anonim ***** válasza:
Én császárral szültem.Nekem egyáltalán nem volt erős vérzésem.A doki azt mondta h a császárosoknak azért nem olyan erős mert amikor kiveszik a babát utána a méhlepény nem magától válik le hanem azt is ugye kiszedik.Úgymond jobban ki van tisztítva a rendszer.
2012. jún. 28. 07:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Szia!4Engem kétszer császároztak,az első kislányom után sokkal erősebb,nagyobb mennyiségű vérzésem volt,6 hétig véreztem,az első 10 napban elég brutálisan.Most márciusban született császárral a második lánykám,alig akart beindulni műtét után a vérzésem,kaptam egy jó adag oxitocint,mire lett valami...aztán a kórházi bent fekvés alatt is elég volt a normál betét,itthon a 2.hét után már csak tisztaságit használtam.Sokkal gyengébb volt,mint előszörre.Bár ez a gyenge vérezgetés 5.hétig tartott.Szóval nem csak spontán és császár között van különbség,hanem 2 császár között is!!Üdv:Tamy
2012. jún. 28. 08:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem ezen múlik. Nekem császárom volt, egyáltalán nem volt erős a vérzésem, csak olyan szokványos menstruáció mennyiségű. De ugyanígy járt a mellettem fekvő természetesen szülő kismama is.

Egy hét után meg is szűnt egyébként teljesen.

2012. jún. 28. 09:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem császár után pár napig brutál sok volt.Amikor felálltam folyt mindefelé akármit raktam be.
2012. jún. 28. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!