Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen "hazamenős" ruhát...

Milyen "hazamenős" ruhát készítettetek be magatoknak szülés utánra?

Figyelt kérdés
Igaz még nekem korai ezen gondolkodni,de felmerült bennem ma a kérdés,hogy a régi nem biztos hogy rámjön,a terhes nadrág meg lehet nagy lesz... Ti hogy voltatok vele? Egyébként szept. elejére vagyok kiírva
2012. jún. 27. 19:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
a terhes naci is jó lesz még rád. Én is abban jöttem haza. Olyan volt, úgy állt rajtam mint amikor vettem kb. 4 hós terhesen.
2012. jún. 27. 20:02
 2/11 anonim ***** válasza:
A férjemre bíztam, hogy hozza be amit kérek. Nem vittem külön semmit. A bemenős ruha tiszta magzatvíz lett.
2012. jún. 27. 20:04
 3/11 anonim ***** válasza:

én is abban jöttem haza amiben bementem, igaz a nadrágot húzogattam magamon, mert nekem a hasam szinte egyből visszahúzódott szó szerint behorpadt..

remélem most is így lesz !

2012. jún. 27. 20:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Augusztus végén szültem és nem igazán voltak kimondott kismamaruháim. Gumis szoknyákat, tunikákat hordtam, amit szülés után is fel tudtam venni. Így a kórházból is egy régi szoknyámban és felsőmben mentem haza.
2012. jún. 27. 20:14
 5/11 anonim ***** válasza:

Nekem is lement a hasam, de a terhes kismamanacim jó volt rám, (rugalmas volt a dereka, így nagyjából illeszkedett hozzám), úgyhogy én abban mentem haza.

Valami olyan nadrág jó ilyenkor, aminek a dereka nem feszes, vagy tényleg tunikaszerű valami (már ha nyár lesz). Én ősszel szültem, elkelt a hosszú nadrág.

2012. jún. 27. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
kismama nadrágban jöttem mind a 2 szer haza!
2012. jún. 27. 21:38
 7/11 anonim ***** válasza:
A fiammal a nagy kismama nadrágomba jöttem haza. A lányommal egy a régi méreteimnél nagyobb nadrágban jöttem haza(terhesség elején szereztem be, amikor már egy icipicit szűk a régi méret), az épp jó volt, nem volt bő még...
2012. jún. 27. 22:21
 8/11 anonim ***** válasza:
Én pamut,gumis derekúba mentem,és abban is jöttem.Befelé menet még a pocakom alatt volt,hazafelé már rajta.Ilyesmire gondolok: [link]
2012. jún. 28. 08:23
 9/11 anonim ***** válasza:

Elsővel mackónadrágban jöttem haza, mert a terhesgatya leesett rólam konkrétan.

Másodszor már rutinosabb voltam, eleve a megkötős derekú gatyámban mentem szülni, így abban haza is tudtam jönni, mert jól meg lehet kötni :)

2012. jún. 28. 08:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Terhes nadrágom szűk farmer volt, sztreccs a hasán meg pamut. Még mindig jó a gatyi 3 hó után is, mert olyan rugalmas. A hasát visszahajtottam. Ha van rugalmas nadrágod biztos, hogy jó lesz.
2012. jún. 28. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!