Azt hiszem szülni fogunk. Normális hogy elkapott a sírógörcs?
Szia.
Nagyon aranyos vagy:)
Igen természetes,ilyenkor sokféle érzelem vonul végig egy kismamán...A félelem az ismeretlentől,vagy épp a tudás miatt,és az a hihetetlen öröm,hogy végre-végre láthatod a kicsit.Megkönnyebülés,hogy vége a terhességnek,ugyanakkor fáj is elszakítani ezt a soha vissza nem hozható kötődést.Aggódás a babáét és saját magunkért,félni és örülni a jövőtől-jövőnek.:)
Kívánok neked könnyű szülést,jó egészséget nektek,ne törődj semmi mással csak magaddal.A legnehezebb órákban rengeteget segít,ha megpróbálsz a légzéstechnikára koncentrálni.Ha túl vagy a vajúdáson,a szülés már sokkal-sokkal jobb lesz.:)És,ha azt érzed sírnod kell sírj...
37 hetes vagyok :)
2.olyan szépen leírtad,hogy mégjobban elkezdtem sírni :))
Első vagyok. Hopp, nem neked akartam írni a válaszomat, vagyis a kérdésemet, hanem egy másik kérdéshez. :D Na mindegy, még reggel van.
De azért te is megmondhatod, hogy hány hetes vagy. :)
Egyébként meg abszolút osztom a 2. válaszoló véleményét, ilyenkor tényleg vegyes érzelmek kerítenek a hatalmukba. És, igen, az is normális, ha sírsz, az is, ha úgy viselkedsz, mint egy eszement. :)
Könnyű szülést kívánok, hamarosan babázhatsz! Irigyellek ám! :)
Szia, nekem is hajnalban vtak fájásaim, te mit érzel?
37+2 hkm
Drukkolok!:)))))
Első baba? Emlékszem én is így éreztem :)
(De az, hogy a nyákdugó elment, még nem jelenti, hogy a napokban szülni fogsz. Én pl mind a 3 terhességgel kb 10 nappal a szülés előtt találkoztam vele. És 2-3 ujjnyira nyitva is volt a méhszáj az utolsó hetekben, de a szülés nem indult be, csak a kiírás környékén, a 39. héten)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!