Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Azt hiszem szülni fogunk....

Azt hiszem szülni fogunk. Normális hogy elkapott a sírógörcs?

Figyelt kérdés
Olyan váratlanul ért.

2012. jún. 27. 08:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?
2012. jún. 27. 08:51
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Szia.

Nagyon aranyos vagy:)

Igen természetes,ilyenkor sokféle érzelem vonul végig egy kismamán...A félelem az ismeretlentől,vagy épp a tudás miatt,és az a hihetetlen öröm,hogy végre-végre láthatod a kicsit.Megkönnyebülés,hogy vége a terhességnek,ugyanakkor fáj is elszakítani ezt a soha vissza nem hozható kötődést.Aggódás a babáét és saját magunkért,félni és örülni a jövőtől-jövőnek.:)

Kívánok neked könnyű szülést,jó egészséget nektek,ne törődj semmi mással csak magaddal.A legnehezebb órákban rengeteget segít,ha megpróbálsz a légzéstechnikára koncentrálni.Ha túl vagy a vajúdáson,a szülés már sokkal-sokkal jobb lesz.:)És,ha azt érzed sírnod kell sírj...

2012. jún. 27. 08:53
 3/16 anonim ***** válasza:
Én most kifejezetten irigyellek :D
2012. jún. 27. 08:57
 4/16 A kérdező kommentje:

37 hetes vagyok :)

2.olyan szépen leírtad,hogy mégjobban elkezdtem sírni :))

2012. jún. 27. 09:01
 5/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Hopp, nem neked akartam írni a válaszomat, vagyis a kérdésemet, hanem egy másik kérdéshez. :D Na mindegy, még reggel van.

De azért te is megmondhatod, hogy hány hetes vagy. :)

Egyébként meg abszolút osztom a 2. válaszoló véleményét, ilyenkor tényleg vegyes érzelmek kerítenek a hatalmukba. És, igen, az is normális, ha sírsz, az is, ha úgy viselkedsz, mint egy eszement. :)

Könnyű szülést kívánok, hamarosan babázhatsz! Irigyellek ám! :)

2012. jún. 27. 09:02
 6/16 anonim ***** válasza:

Szia, nekem is hajnalban vtak fájásaim, te mit érzel?

37+2 hkm

Drukkolok!:)))))

2012. jún. 27. 09:13
 7/16 A kérdező kommentje:
elment a nyákdugóm,ennyi. Meg mintha kezdene fájogatni a derekam.
2012. jún. 27. 09:22
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem tegnap ment el este a nyákdugóm, ráadásul 40+3 hkm vagyok...Már egy hete hasogat a derekam, és görcseim is vannak, mégis, még mindig egyben vagyok. Szerintem ez még nem jelenti a szülés kezdetét. :)
2012. jún. 27. 10:00
 9/16 anonim ***** válasza:
Teljesen normális.Én a 2. gyerkőcömet 37+3 hétre szültem,amikor bementünk NST-re,mondta a szülésznőm,hogy hozzuk fel a cuccomat,mert 2.5 ujjnyira nyitva vagyok,és szülünk.Hát,régen zokogtam annyira,mint akkor.Kívánok könnyű,gyors szülést!27hkm
2012. jún. 27. 10:11
 10/16 anonim ***** válasza:

Első baba? Emlékszem én is így éreztem :)

(De az, hogy a nyákdugó elment, még nem jelenti, hogy a napokban szülni fogsz. Én pl mind a 3 terhességgel kb 10 nappal a szülés előtt találkoztam vele. És 2-3 ujjnyira nyitva is volt a méhszáj az utolsó hetekben, de a szülés nem indult be, csak a kiírás környékén, a 39. héten)

2012. jún. 27. 10:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!