Mást is a sírógörcs kerülgeti?
mikkor megtudja hogy ismerőse terhes? vagy itt valaki feltesz pozi tesztet?
és e meg hiába vágysz rá??
Ezzel sajnos én is így vagyok, örülök, ha másnak sikerül, és ki tudja ők mióta próbálkoztak, de mégis rosszul esik és keserűséggel tölt el.
Ha nem bánod/bánjátok, elmesélek egy rövid történetet:
Az első nagy szerelmem, akit több, mint 15 éve ismerek és 6 évig voltunk együtt, az eljegyzésünk után külföldre ment, sok volt a bonyodalom és végül szakítottunk. Kint megismert egy lányt, akit ugyanúgy hívnak, mint engem - nincs annyira hétköznapi nevem -, összejöttek, hazaköltöztek, eljegyezte, és októberben (az én szülinapomon) születik meg a kisfiúk. A szüleivel és a testvéreivel a mai napig jó viszonyban vagyunk, erről is beszéltünk, elmondtam az anyukájának, hogy azt álmodtam, a lány babát vár...és tényleg. Előttük nem mertem, de egész úton hazafele ordítani tudtam volna és csak zokogtam...nem tudom miért, mert mint férfi már nem kellene, a mostani párommal régóta együtt vagyunk, nála jobb embert nem is kívánhatnék, és 9 hónapja várunk a kis csodára - és sajnos most is azt érzem, hogy hiába.
Lelkiismeret-furdalásom van a kiborulás miatt, ő persze nem tud róla, de akkor teljesen összetörtem.
Ne haragudjatok, ha hosszú voltam.
A lényeg, hogy szerintem nagyon sokan vannak így ezzel, mármint, hogy a sírógörcs kerülgeti őket, és lehet, hogy néha egy kiadós sírás még jót is tesz a lelkünknek.
1 éve sikertelenül próbálkozunk, sírógörcsöt egyszer kaptam, kb a 6. hónapban amikor egy csak általam látott extra halvány pozi teszt után rendesen megjött. Csak álltam a zuhany alatt és bőgtem, a férjem meg próbált kiimádkozni onnan...
Persze irigykedem ha másnak sikerül, meg elszomorodok ha negatívak a tesztjeim és megjön a mensim, de tudom hogy mi a bajom, kezelik, és tudom hogy hamarosan nekünk is sikerülni fog. Mit kell ezen állandóan bőgni???? Ha őszinte akarok lenni, egyenlőre még baba nélkül is nagyon jó az életünk, szeretjük egymást, jó együtt a férjemmel, a baba ezt majd csak megkoronázza, de addig is mit sírjak állandóan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!