Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Azt hiszem szülni fogunk....

Azt hiszem szülni fogunk. Normális hogy elkapott a sírógörcs?

Figyelt kérdés
Olyan váratlanul ért.

2012. jún. 27. 08:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát, ha most én a helyedben lennék, valószínű én is sírnék az örömtől. Majd meglátod, nincs ehhez fogható érzés a világon :) Mikor tudatosult bennem, hogy ezek igazi fájások, bennem annyi volt, hogy 'úúúristen, neee, nem akarom, még egy picit neee' Aztán szóltam apának, aki majdnem sokkos lett, beparázott, az agyamra ment, és onnantól őt kellett nyugtatgatni :D
2012. jún. 27. 10:46
 12/16 anyaegy válasza:

oo ez nem sirás hanem arany könnyek

na persze én alig birtam mozdulni annyira rossz volt mire mindenkkivel elhitettem ez nem joslo fájás és hivjanak mentőt akkora amikorra odaért pont feláltam és elfolyt a magzatviz na minden tapasztalt anyuka: na mégis szülünk ma

2012. jún. 27. 13:38
 13/16 anonim ***** válasza:

Hajaj, én is sirtam örömömben és félelmemben egyben. :) Sok sikert!

3 gyerekes anyuka

2012. jún. 27. 15:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Na? Mi újság? Megszületett a baba?
2012. jún. 29. 12:29
 15/16 anonim ***** válasza:

Szurkolok Neked!

Én a kiírt napon szültem. Amikor jött az első fájás, akkor már tudtam, hogy ez az, pedig még soha nem éreztem ilyet, az első gyermekem SOS császárral született fájások nélkül.

Ahogy megéreztem az első fájást hajnalban, elárasztott valami elmondhatatlan nyugodtság. Én nyugtattam mindenkit, a férjemet, a kisfiamat, a szüleimet. Még azon sem aggódtam, hogy esetleg nem érünk be a kórházba (ugyanis iszonyat hideg volt, az autónk felmondta a szolgálatot, így mentőt kellett hívni).

2012. jún. 29. 21:30
 16/16 A kérdező kommentje:
nem,nincs még meg :)
2012. jún. 30. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!