Ti mit hozattok be az apukákkal, családdal a kórházba szülés után?
Én Mekis menüt hozattam be, vagy a török büféből husit bulgurral salátával.
Anyuék 250 km-ről jöttek, megromlott volna mire felérnek, a férjem meg nem tud sütni főzni:)
mindketten érdemben válaszoltak - "ti mit hozattatok be.." erre válaszoltak
Amúgy lehet alkoholmentes sört, persze. Én mentes ásványvizet kértem és bármilyen gyümölcslevet, ami nem rostos és nem narancslé - ezektől fájhat a baba pocakja.
Szopis teát én az első fiamnál ittam, de felesleges volt, a másodiknál már egyáltalán nem ittam, így is bőségesen volt tejem, két évig szoptattam.
granulátumos -hipp- szopis teát vittem be magammal és kértem hozzá egy zsugor buborékmentes vizet.
kaptam még látogatóktól narancs és almalevet.
szénsavast és a barackleveket nem ajánlják .
a szopis teát mindegy melyiket iszod főzheti a férj is de vihetsz filtert is.
Kérdező, nem vagy vicces hangulatban:-)
ÉRDEMBEN: csak szénsavas ásványvizet ittam, semmi mást.
nem rostos lé az ami szürt és ezt fel is tüntetik a dobozán.
vagy gyümölcsital ami max 12% gyümölcstartalommal bír.
legegészségesebb a víz .
Ásványvizet. Szoptatós tea sok babánál hasfájást okoz, nem kockáztattam. És húslevest is kértem. Remélem ez még érdemi, mert bár folyadék, azért étel... :)
Gyümölcsléből a 100%-osat állítólag csak hígítva szabad inni (nem tudom miért, a védőnő mondta), paradicsom-, ananász- és őszilevet egyáltalán nem javasolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!