Ti mit tennétek a helyemben?
Nem tudom nézed-e még a válaszokat kedves kérdező, de szeretném megérdeklődni hogy az alábbi esetben szerinted mi történt volna a kisbabával ha nem kórházban van az anyuka? Ez csak egyetlen példa a sok-sok ezerből.
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb-..
13-as vagyok. Képzeld, mekkora szerencsém van, beszéltem a nődokimmal, mit gondol a gátvédelemről, amit tudtommal az itteni kórházban nem támogatnak (az első dokim is mereven elzárkózott előle), és azt mondta, hogy mivel 2. szülés lesz, megpróbálhatjuk! A fogadott szülésznőm is benne van, van is tapasztalata e téren :) Nem is reménykedtem, hogy menni fog a dolog! Sőt a szülésznőmmel azt is megbeszéltem, hogy segítsen abban, hogy minél kevésbé/később avatkozzanak bele a szülés természetes folyamatába (burokrepesztés stb.).
Lehet, hogy nálad is ez lenne a megoldás, talán másik dokit kellene keresned, aki normálisabban áll ehhez a dologhoz... Nekem megérte nődokit váltanom, eddig legalábbis úgy tűnik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!