Ti mit tennétek a helyemben?
Én nagyon megértelek. Az első szülésem borzalmas volt, gátmetszéssel, burokrepesztéssel, oxitocinnal, szörnyen fájdalmas volt és a beavatkozások ellenére sem volt éppen gyors szülés. A gátsebemmel is komplikációk léptek fel.
Sajnos én is tehetetlen vagyok, nem mehetek másik kórházba, mert mi van akkor, ha - 2. szülés lévén - már nem lesz időnk eljutni egy másik városba?
A dokimmal még nem beszéltem ezekről, szeretnék, csak félek, hogy ő is úgy fog reagálni, mint a te dokid :(
Ettől függetlenül én nem akarnék otthon szülni, valahogy majd csak kibírom... Te nem tudsz másik, rugalmasabb orvost keresni?
31 hkm
Szerintem kezdj el gyűjteni, ha ilyen igényeid vannak és szülj magánklinikán. Nem bántásból írom, egyáltalán. Keress másik orvost, aki támogatja az alternatív szülést, van ilyen, itt Pécsen és Mohácson is lehet például vízben szülni, gondolom sok helyen van már sarokkád a szülőszobák valamelyikében (bocs, ha nem). Az a te döntésed, bevállalod-e az otthon szülést....nekem erről megvan a véleményem. Én is 5 percre lakom a kórháztól, eszembe nem jutna. Megbízom az orvosomban és a szülésznőmben, ha baj van 2 perc alatt is megtörténik. Kicsit az az érzésem, hogy akasztják a hóhért.....
39+4 hkm
Utolsó, nagyon bunkó vagy! A kórház arra van, hogyha BAJ van, segítsenek! Nem arra, hogy teljesen egészséges szülésnél mindenféle felesleges beavatkozásokat csináljanak, amik több kárt okoznak, mint hasznot! Szóval igen, ha gond adódna, akkor segítsenek a kórházban, hiszen arra vannak, írtam is hogy akkor nem is ellenkeznék, de így nagyon is van okom. De ez a szülőknek is köszönhető, hogy akkor is tolják a paraszolvenciát az nőgyógyász zsebébe, amikor minősíthetetlen volt a munkája...
A többieknek, akik normálisan tudtak válaszolni, köszönöm!
Nekem nagy lett a 2. babám, közel 4,5 kg.
Kívül vágtak, ennek ellenére belül is varrtak egy órát, mert repedtem.
Ha netán belül repedsz, akkor nem engeded, hogy összevarják? és a külsőt sem? inkább elvérzel?
és mi van, ha valamiért császár kell???? mit csinálsz?
nagyon sarkalatosan látod a dolgokat. ez hiba.
Kedves kérdező szerintem inkább egy másik orvost próbálj keresni ha nem lenne megoldható akkor is a kórházat választanám, mert nekem zavartalan volt a terhességem hiába álltam ültem a babám nem akart keresztül jönni a medencémen így császározni kellett. Kezdet is rosszabb lenni a babám szívhangja. Ha eüs-ként dolgozol akkor tudnod kell, hogy igen is vannak helyzetek amikor nem tűr halasztást a dolog mert minden perc számít mikor kapod meg a szakszerű segítséged.
Én a te helyedbe másik orvost választanék.
Szintén eü-ben dolgozó 19 hónapos lány anyukája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!