Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukák! Ti mennyi idővel...

Anyukák! Ti mennyi idővel kívántátok először a szexet szülés után?

Figyelt kérdés

Írjatok légyszíves kort, iletve hogy attól függetlenül szeretkeztetek-e, hogy kívántátok vagy sem!

Köszi!

2012. jún. 7. 10:20
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%
Amikor már nem szoptattam. Kb. 6-8 hó után, vagy még több.
2012. jún. 13. 12:20
 12/26 anonim ***** válasza:
57%
Hát én akkor kilógok a sorból. Másfél évig szoptattam, addig egyáltalán nem kívántam a szexet. Az sem volt jó érzés, ha a férjem a mellemhez ért. Viszont utána minden visszaállt a régi kerékvágásba:)
2012. jún. 16. 13:25
 13/26 anonim ***** válasza:

Nekem első babánál rendesen visszajött az "étvágy" a szoptatás ellenére is, de akkor a fiam 2-3 hónapos korától kezdve meg is jött minden hónapban, azaz visszaállt a ciklusom (11 hónapig szoptattam).

A második és harmadik babámnál viszont egyértelműen csak rávettem magam, nem is gondoltam rá napközben meg semmi, este is kényszerítettem magam kb. egészen addig míg szoptattam, de most nem is jött meg, csak akkor mikor már egyáltalán nem szoptattam egyszer se ( a második babámnál ez 14 hónapos korában volt, a harmadiknál 10 hónap).

Addig olyan heti 2-szer 3szor voltunk együtt.

Most viszont olyan szinten visszatért a kedvem, hogy szegény férjem azt se tudja mi van :)), naponta van szex, van hogy 2szer is ha belefér az időnkbe.

Ő 32 én 29.

2012. jún. 16. 15:15
 14/26 anonim ***** válasza:

Én sokára kívántam igazán...

Először 10 hét után voltunk együtt, mert én addig véreztem, egyrészt mert elhúzódott a szülés utáni vérzés, másrészt utána meg is jött.

De akkor csak a lelkem kívánta, a testem nem, és sokszor kényelmetlen is volt.

Olyan fél év biztos eltelt, mire már igazán kívántam, bár akkor még sokszor nem esett jól testileg, és olyan 1-1,5 év telt el, mire teljesen visszaálltam a régi kerékvágásba. Most már minden oké, sőt!

Én csodálom és irigylem, aki napokkal-hetekkel szülés után már kívánja, és élvezi is. Sajnos nálam ez hosszabb folyamat volt. De hát én sem gondoltam volna, hogy nálam ilyen nehézségek fognak előjönni (leginkább lelkileg azt hiszem).

Én 27 éves voltam mikor szültem (2 éve), párom akkor 29 volt.

2012. jún. 25. 15:17
 15/26 anonim ***** válasza:
Terhesség alatt kb a 7.hónaptól abszolút semmi nem volt,a férjem "féltette")a babát,hiába magyaráztam neki,hogy nem lehet baja.Most 8 hónapos a lányom,de nagyon nem kívánom még most se a szexet.Szoktunk,meg jó is,de én nem kezdeményeznék.Én 29,férjem 38.
2012. jún. 25. 15:41
 16/26 anonim ***** válasza:
Mi a terhesség alatt végig szexeltünk, amíg kórházba nem kerültem,most 3 hete szültem,de már nagyon kívánnám,de sajnos még várni kell mert még nagyon fájok ott lent úgyhogy nem tudom mikor lesz végre igazi együttlét.. :( 26-27 évesek vagyunk
2012. jún. 28. 18:02
 17/26 Kiki01 ***** válasza:
A kislányunk 5 hónapos, de egyre kevésbé kívánom a szexet. Hálistennek a párom külföldön van, különben nem lenne menekvés:) Azért remélem egyszer majd kívánni fogom. A terhesség alatt persze majd megőrültem érte, de hát az csak a hormonoktól volt, egyébként sosem voltam az a nimfomán. 37 vagyok.
2012. aug. 2. 21:50
 18/26 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szülés után vhogy undorodtam a szextől, olyan gusztustalannak tartottam, h kijött ott életem legszebb kiscsodája és h oda más is kerül, meg a sok vér miatt, saját magamtól is undorodtam...pedig a párom is benvolt és neki semmi visszatetsző dolog nem volt. Na de ez vmi hirtelen zavar lehetett, mert 2 teljes hét után elmúlt és elkezdtem kívánni a szexet, de nem is kicsit. Mivel még véreztem, így semmit nem engedtem a páromnak, még csak kis csikló simit sem, akkor sem, ha éppen 2 napig nem volt semmi a t.betéten. Így ha bevoltam gerjedve, akkor őt mindig lerendeztem és megis nyugodtam egyből :D

5 hete és 3 napja szültem, de tegnap már nem bírtunk magunkkal, persze óvszerrel és nagy óvatossággal voltunk együtt. Nagyon jól esett, hihetetlenül vágytam már erre és nem bántam meg h a maradék 4 napot már nem vártuk ki. Teljesen panaszmentes vagyok,de ettől függetlenül nem cinálunk belőle napi rendszerességet még pár hétig. Kicsit nehezebb a behatolás, de gondolom ez ígyis lesz még egy darabig. Végre mehet a misszionárius póz is :) 23/L

2012. szept. 15. 18:08
 19/26 anonim ***** válasza:

Az elso babanal honapokig nem kivantam. Sokaig fajt is. Nem olyan rendszeresseggel ugyan, de fel ev minmum kellett, hogy ujra normalisabb nemi eletunk legyen.

A masodiknal nem tudom mi volt, de mar a korhazban megorultem a szexert. :-) Hozza kell tennem, hogy semmim nem fajt, szules utan a fenekemen ultem, jo eroben voltam,. A behatolassal megvartuk a 6 hetet, az egyeb dolgokkal a verzes veget. Alig vartam, hogy aludjanak a gyerekek. Ha volt 10 percunk, azt is egymassal toltottuk. A ferjem azt semtudta mi bajom lehet.:-) Aztan veget ert ez az idoszak, de azota is normalis a nemi eletunk.

Latod mindket szulesem utan mas a helyzet.

2012. szept. 16. 21:47
 20/26 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok. Az elsot 26 evesen, a masodikat 29 evesen szultem.
2012. szept. 16. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!