Szülés után mikor kívántátok meg újra a sexet? Meddig vártatok az "első" alkalommal? Fájt?
Még nem voltunk együtt de még nem is kívánom,normális ez szülés után?9 hetes a babám.
Elég durva gátsebem volt és rendesen repedtem is,már nem fáj de azért nagyon tartok az első alkalomtól.
én közvetlenül utána nagyon kívántam, de vártunk, ahogy tanácsolták. és sajnos nagyon nem olyan, mint régen. most kezd újra jó lenni.
most 8 hós! (szoptatok még -állítólag a hormonoktól más)
Én már a szülés után is kívántam a szexet. Konkrétan másnap már mondtam a férjemnek, hogy jó lenne hancúrozni. :)
A szülés utáni második hétig még véreztem, így szóba sem jöhetett semmi. Addig csak a férjemet kényeztettem. Aztán 2 hét után elmúlt a vérzésem, akkor már én is kaptam a jóból. :)
Azóta rendszeresen összebújunk, kölcsönösen kényeztetjük egymást, de a behatolást még halogatjuk, mert van egy varratom még, és nem akarom, hogy kiszakadjon. De ha az nem lenne, már tutira megpróbáltuk volna. Illetve egyszer megpróbáltuk, de eléggé érzékeny volt ott, ahol az az egy varrat van. Így még jövő hétig maradnak az alternatív megoldások. De jövő kedden megyek a 6 hetes kontrollra. Már alig várom! :D :D :D
Ha begyógyulsz és már nem vérzel éd minden ok, plusz még kívánod is, akkor miért ne lehetne? Nem értem.
Én pár napon belül szülök, de már most belevágnék a hancúrba :) nem hogy még másfél hónap...
Remélem minden oké lesz majd. Félek tőle, hogy nem lesz olyan mint régen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!