A szülés vége fele mennyire kívántátok a szexet? 28-30. hét utáni időszakra értem.
Hu húú.Ekkor mi a férjemmel már kerültük a szexet.Orgazmus volt,de szex nélkül.
Most 15 hetes vagyok,de semmi kedvem hozzá.Igaz a férjem most sem erösködik... Zavarja a 3.személy.
26 hetes vagyok és már nem nagyon... Már nehezen találjuk meg a pózt, este jobban is elalszom.
Este sokat mocorog a bébi és akkor kizárt, hogy együtt legyünk a férjemmel (lehet butaság, de olyan, mintha a baba előtt csinálnánk). Nekem reggel lenne hozzá kedvem inkább, neki akkor nem, így már ritka.
Te hogy vagy ezzel?
Kb. 2 héttel ezelőttig meg voltam veszve a szexért. Sajnos a párom szintén olyan, mint az egyik előttem szólóé: zavarja, hogy nem csak én vagyok.Na meg félt is, mert voltak komplikációk.
Úgyhogy csak álmodoztam és neki segítettem máshogy. Mot 37 hetes vagyok, nem nagyon vagyok tüzes hangulatban már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!