Mikor módosítja az orvos a szülés dátumát? Kezdetektől dec.5-re mondta, de ismerős kismamák mondják, h a vége felé akár 2-3 héttel hamarabbra is átteheti a doki.
Legutóbb amikor dokinál voltam, nagyon nézegette a papírokat, próbáltam segíteni neki,hogy közöltem: betöltött 24. hét. Rám nézett, hümmögött, aztán közölte,hogy van az 26 is..
Azt hittem,hülyét kapok, eddig az összes vizsgálatot úgy végeztettük el ahogy én számoltam (szintén ciklus végén estem teherbe, az utolsó mensihez képest 25 napra, és ahhoz mérten stimmeltek a méretek meg minden.)
Szóltam, hogy most már ne módosítgassunk, ha lehet... így is két időpontot kaptam, november 5 és 19.
Szép.
Már én se tudom mit gondoljak, ráadásul (most vagyok 27+2 hetes) hajnali egykor görcsökre ébredtem, amik ismétlődtek, tisztára frászt kaptam, de aztán elhatároztam, hogy inkább fejre állok, de a gyerek bent marad (nem mintha ez elhatározás kérdése lenne...)
Vettem be nospát meg magnéziumot.
Szerintem a hidegfrontot érzem, azt mondták,ma jön....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!