Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Kívántátok a szexet szülés...

Kívántátok a szexet szülés után (6 hét leteltével)?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 14:19
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
nagyon :)
2010. dec. 7. 14:23
 2/18 anonim ***** válasza:

Én már korábban is, csak még nem lehetett, addig apát kényeztettem. :o) Sajnos első baba után (voltak komplikációk) sokáig fájdalmas volt, úgy egy éves kora körül volt megint a régi, aztán a második baba után sokkal hamarabb rendbe jöttem, és jó volt nagyon.

Mostanában vagyok nagyon kimerült (a pici 15 hónapos, és még nem igazán aludt át éjszakát), sokszor nincs kedvem belevágni, míg korábban sokszor kezdeményeztem, most legtöbbször csak h apa jön, de az ő kedvéért mindig belevágok, mert végül nekem is jó, hiába gondolok kezdetben csak az alvásra...

2010. dec. 7. 14:23
 3/18 anonim ***** válasza:
Nem.
2010. dec. 7. 14:28
 4/18 anonim ***** válasza:
Egyik gyerek után sem.
2010. dec. 7. 14:31
 5/18 anonim ***** válasza:

Nem. Nekem akkoriban csak a kicsi létezett, arról nem is beszélve, hogy sokáig érzékenyebb is volt a gátsebem helye. Ehhez hozzájött még a sokk, hogy egyetlen éjszakát sem alhattunk végig, szóval én speciel akkoriban nem a szexszel voltam elfoglalva...

Apával azért én is foglalkoztam, de nekem kb fél év kellett, mire minden értelemben ugyanolyan volt a magánéletem", mint előtte.

2010. dec. 7. 14:34
 6/18 niki981 válasza:
Első babaánál természetes.Nekünk 3 gyerkőc van.mivel veszélyeztetett terhes voltam nem csinálhattuk élesbe csak kényeztetés volt.Szülés után 4 hét kellett mig egymáshoz értünk.de király volt.azért párkapcsolat h ne csak a babával fogalkozzunk hanem egymással is ez a család :-)
2010. dec. 7. 14:43
 7/18 anonim ***** válasza:

igen!

Alig vártuk, hogy leteljen a 6 hét. majdnem 1 évet kihagytunk (lombik,veszélyeztetett ikerterhesség, )

A 2 fiu mellett még most is van idönk egymásra, pedig még éjszakázok velük, és már 2 évesek)

2010. dec. 7. 14:51
 8/18 anonim ***** válasza:
Nem, az alvást kívántam. :-)
2010. dec. 7. 15:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Most 6 hónap elteltével sem kívánom nem még,hogy 6 hét után.:)Nem tudom,hogy miért pedig előtte minden rendben volt.
2010. dec. 7. 16:10
 10/18 anonim ***** válasza:
nagyon!!! És olyan nagyon jólesett!!
2010. dec. 7. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!