Anyukák! Ti mennyi idővel kívántátok először a szexet szülés után?
Írjatok légyszíves kort, iletve hogy attól függetlenül szeretkeztetek-e, hogy kívántátok vagy sem!
Köszi!
Szia!
Én nyolc hónap után kívántam, mikor abbahagytam a szoptatást és megjött az első mensim.
Szerintem a hormonok nálam nagyban befolyásolták, hogy eszembe sem jutott volna ha a párom nem szól rám :-)
Attól függetlenül szeretkeztünk, de közel sem annyit mint régen, de azért ezt a fáradtságomnak is betudom.
A szülés után, amíg varrt a doki, mondtam a férjemnek, hogy utána csinálhatjuk. Na de persze ezt viccből mondtam csak, nyilván.
Amúgy én már napokkal a szülés után kívántam a szexet, 2 hét után a férjemmel kölcsönösen kényeztettük egymást, 5 hét után szeretkeztünk először. Utána volt kesőbb olyan időszak, amikor elkezdeni nehéz volt, mert hulla fáradt voltam. Na de evés közben jön meg az étvágy. :))) Meg ez már akkor volt, amikor elindult a lányunk, és egész nap mentünk. :)
Napokkal utána, nagyon, nagyon. Nem tudom miért, de extrémen... És hála Istennek 4 hetet kellett várnunk csak, ekkor voltam kontrollon és zöld utat kaptunk (vérzés nem volt csak 5 napig, sürgősségi császárom volt sajnos, így a méhszájam sem nyílt egy cseppet sem), tehát négy hét után össze is bújhattunk. :))
28 évesek vagyunk
Kb. 2-3 hét után, amikor már nem véreztem. De persze az nem volt igazi szex, csak "pettingeltünk" :)
Szerencsére azóta sincs semmi baj a libidómmal, nálam csak a tabletták szoktak bezavarni :(
Én csak három hete szültem, de már most kívánnám... A férjemet már sokszor kényeztettem másképp, de hamarosan én is sorra kerülök, ha csak petting-el, de akkor is szokjuk egymást "újra" :)
Remélem ha szabad utat kapunk, akkor is minden rendben lesz a szex-el. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!