Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nektek mi volt az első gondola...

Nektek mi volt az első gondolatotok, amikor rájöttetek, hogy megindult a szülés?

Figyelt kérdés
Volt olyan bennetek, "jajjjj, ne még, édes kedves aranyos kis fájásocska, vissza vissza, hess hess hess!!" ?
2012. máj. 21. 23:02
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

hu ez most az aminek gondolom vagy csak bepisiltem?

nekem édes szagúnak tűnt a magzatvíz.

2012. máj. 25. 11:25
 22/22 anonim válasza:
Nekem elment a magzatvíz, pedig meg voltam győződve hogy még van 2 hetem. Megijedtem, gyomorgörcs, telefonok akinek fontos volt, aztán sodródtam az eseményekkel. Jó hogy nem voltam egyedül, és végül jó volt hogy előbb jött mert így nem izgultam végig az utolsó napokat (ha még nem izgultam volna eleget a 9 hónap alatt). Aznap délutánra pedig már el is felejtettem az egészet, olyan volt mintha csak álmodtam volna, a lányom viszont valóság volt és nagyon boldog voltam. Azóta pedig nevetve mesélem az egészet.
2012. máj. 25. 15:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!