Előre is bocsi a buta kérdésért, de a szülés után milyen volt az első pár nagyvécézés?
Akik természetes úton szültek, persze azoktól kérdezném. Nagyon félek tőle, mert pár éve volt pár hónapos szünettel 3 műtétem is "odalent". Apró szemölcsöket égetett le a doki rólam, és emlékszem, hogy volt olyan, hogy sírva zuhanyoztam, és sírva jöttem ki a WC-ből, annyira fájt a műtét miatt "kiégetett" rész. Volt belőle a hüvelyemnél, az nem volt annyira vészes, és volt a végbélnyílásomnál, na az... :-(
Természetesen már azok nem fájnak, csak félek mi lesz, amikor összevarnak, az még nagyobb fájdalmat fog-e okozni, és ezáltal milyen lesz majd nagyvécézni.... :-(
32 hkm
Szia!
Bár én gátvédelemmel szültem, de ne félj az első nagyvécézéstől! Attól kicsit nehéz volt, h a gátizom nem úgy működött mint előtte, de fájni nem fájt! Csak fura volt! És az is elmúlt 2 nap után! Szerintem ne félj! És a szülésznővel pedig beszélj a gátvédelemről, hátha sikerül és akkor nem kell vágni!
Jó babavárást és könnyű szülést!
Nekem nem volt semmi extra, csak mindig féltem, h nehogy kijöjjön a varrat.
Az első széklet szülés után kb. 3 nap volt, de nem kellett erőlködni vele.
Nekem volt gátmetszés, az első nagyvécé volt kicsit kellemetlen - és körülményes, mert persze ezerrel óvatoskodtam:)
Fájni konkrétan nem fájt közben, inkább feszült és húzódott.
Ja, és mindez + az eddigi 19 hónap átaludt éjszaka nélkül nem riasztott el, hogy újra vállaljam az egészet. :-))
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!