Júni közepére vagyok kiírva, első babánkat várom. Lehet buta kérdés, de muszály hálóingben lenni a szülés után a kórházban? Vagy lehetek pizsamában esetleg pólóban és rövidnadrágban?
Augusztusban szültem,nappal rövidnadrágban,pólóban voltam.Éjszakára vettem fel csak hálóinget.
Boldog babavárást!
Abban vagy, amiben szeretnél. Én augusztusban szültem, rövid pizsamagatyában voltam és ujjatlan pólóban, pedig császárral szültem. Ott sopánkodtak, hogy nyomni fogja a varratokat, de semmi bajom nem volt tőle. Sőt, kényelmesebb volt, mert szoptatásnál nem kelltt pucéran lennem, csak a pólót dobtam le. (Nekem nem ment úgy, hogy csak kigomboltam, pedig szoptatós póló volt).
Könnyű szülést!
Na, akkor egy gonddal kevesebb! :) Nagyon utálom a hálóinget, így erre végképp nem akartam pénzt költeni.
Azt elfelejtettem leírni, hogy vagy a Sote2-n, vagy a Tétényi úti kórházban fogok szülni. Remélem egyik helyen sem szólnak ebbe bele.
Nekem arra a pár napra tökéletesen megfelelt a kórházi hálóing. Főleg azért, mert az első napokban elég rendesen véreztem, így nem a sajátom lett olyan. Mentem én sűrűn a wc-re, de csak átázott a betét. Pláne éjszaka. Pedig én már szültem télen és nyáron, kánikulában is. (Akkor azért izzadtam rendesen, de ki lehet bírni.)
Szóval szerintem ez sem egy utolsó szempont.
Szia!
Tétényibe szültem, császárom volt...nem szóltak bele:) Pizsi felső + hosszú pizsi naci volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!