Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés-szőrös kérdés?

Szülés-szőrös kérdés?

Figyelt kérdés

Terhesgondozásra és szülésre tényleg csak én jártam úgy, hogy mindössze a bikinivonalamat gyantáztattam? (Magasra szedte a kozmetikus, egyéb helyen meg ollóval rövidre vágtam a hosszát) Mindenki azt írja mostanában, hogy mindenhonnan legyantázzák vagy borotválják a szőröket.

Ti hogy csináltátok? Egyébként akinek mindenhonnan gyantával szedi le a szőrt a kozmetikus, azt hogy csinálják?

2011. ápr. 13. 21:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Terhesgondozásra én is úgy jártam, mint te: bikinivonal gyantázva, többi teljesen rövidre. Szülésnél viszont az egész le volt borotválva. Úgy gondoltam, szülésnél ez praktikusabb - az orvosnak mindenképp az volt a varrásnál.
2011. ápr. 13. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:

Én leszedtem mindent, mert egy idő után a hasam miatt nem tudtam kúlturáltan egyformára borotválni(nem járok kozm.hoz), így inkább lekapta az egészet. :-)

A szülésnél úgyis leszedték volna.

2011. ápr. 13. 21:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is csak levolt vágva. Szülésnél a nőci két huzással lekapta az összes bundát. :D Gondoltam megtartom a nőt..vagy a borotvát.. :D
2011. ápr. 13. 22:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Én sem járok kozmetikushoz,nagy pocakkal kitapintás alapján kaptam le.Ahol szültem ott nincs beöntés és borotválás sem.Nem is lehet kérni.Szóval elintéztem saját magam.De jó volt ez így is.
2011. ápr. 13. 22:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem sosem volt kényelmes a szőr, lényegében borotválom mióta felnőtt vagyok :) Terhesen ráadásul sajnos sokszor volt/van erős folyásom, nyilván ha kellett ezt kezelték, de eleve a terhességgel jár a több váladék, szőrrel kombinálva ez nekem a diszkomfort-érzések legalja :) Így minden 3. nap magamnak áthúzom, eleinte nyilván könnyen ment, így mindenórásan már szívás, de tapintás alapján csinálom én is, a lényeg hogy nem szabad hosszúra hagynom megnőni, mert akkor ott kínlódok a kádban félórát vele :)

Szülésnél (az elsőnél) engem borotváltak, mert kb 1 hetes volt már a szőr, feküdnöm kellett és nem ilyenekkel foglalkozni, szóval tuti borotválnának nálunk Fehérváron, de nekem így jobb. Meg hát nem az egészet szedik le, hanem csak ott, ahol vágnának és varrnának, a combtőnél meg egyéb helyeken ahol őket nem zavarja, otthagyják.

kicsit off: nem mertem legyantáztatni MÉG SOHA az egészet, szerintetek gáz lenne ha erre először hatalmas pocival kerülne sor? Gondoltam rá, mert akkor a gyermekágy alatt ezzel se lenne gondom.

2011. ápr. 14. 07:46
 6/9 anonim ***** válasza:
szülésnél a lényeg, hogy a gáttájék csupasz legyen. a többi pedig a te ízlésed dolga, azt már nem nézegetik.
2011. ápr. 14. 08:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is mindig leborotváltam az egészet. Én simán megoldottam hatalmas pocakkal is tapintás alapján!
2011. ápr. 14. 10:19
 8/9 anonim ***** válasza:
Én 4 hetet voltam szülés előtt kórházban, így nem tudtam semmit kezdeni a szőrökkel, mivel ott nem tudtam megoldani. Így szőrös muffal kerültem le a szülőszobára, ahol a gyakornok szülésznő szabadított meg tőle.
2011. ápr. 14. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia.

En 15 eves koromtol borotvalom, a bikini vonalat pedig gyantazom magamnak.

Ez a terhesseg alatt is igy volt kiveve a gyantat.

Szulni 3 napos szorrel mentem.Itt sincs beontes vagy borotvalas.

Amikor a matyohimzest csinaltak akkor sem zavarta oket szerencsere.

A kovetkezonel lehet neki esek mielott indulnank a korhazba, demost nem volt ra lehetosegem.

2011. ápr. 15. 00:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!