Szülés-szőrös kérdés?
Terhesgondozásra és szülésre tényleg csak én jártam úgy, hogy mindössze a bikinivonalamat gyantáztattam? (Magasra szedte a kozmetikus, egyéb helyen meg ollóval rövidre vágtam a hosszát) Mindenki azt írja mostanában, hogy mindenhonnan legyantázzák vagy borotválják a szőröket.
Ti hogy csináltátok? Egyébként akinek mindenhonnan gyantával szedi le a szőrt a kozmetikus, azt hogy csinálják?
Én leszedtem mindent, mert egy idő után a hasam miatt nem tudtam kúlturáltan egyformára borotválni(nem járok kozm.hoz), így inkább lekapta az egészet. :-)
A szülésnél úgyis leszedték volna.
Nekem sosem volt kényelmes a szőr, lényegében borotválom mióta felnőtt vagyok :) Terhesen ráadásul sajnos sokszor volt/van erős folyásom, nyilván ha kellett ezt kezelték, de eleve a terhességgel jár a több váladék, szőrrel kombinálva ez nekem a diszkomfort-érzések legalja :) Így minden 3. nap magamnak áthúzom, eleinte nyilván könnyen ment, így mindenórásan már szívás, de tapintás alapján csinálom én is, a lényeg hogy nem szabad hosszúra hagynom megnőni, mert akkor ott kínlódok a kádban félórát vele :)
Szülésnél (az elsőnél) engem borotváltak, mert kb 1 hetes volt már a szőr, feküdnöm kellett és nem ilyenekkel foglalkozni, szóval tuti borotválnának nálunk Fehérváron, de nekem így jobb. Meg hát nem az egészet szedik le, hanem csak ott, ahol vágnának és varrnának, a combtőnél meg egyéb helyeken ahol őket nem zavarja, otthagyják.
kicsit off: nem mertem legyantáztatni MÉG SOHA az egészet, szerintetek gáz lenne ha erre először hatalmas pocival kerülne sor? Gondoltam rá, mert akkor a gyermekágy alatt ezzel se lenne gondom.
Szia.
En 15 eves koromtol borotvalom, a bikini vonalat pedig gyantazom magamnak.
Ez a terhesseg alatt is igy volt kiveve a gyantat.
Szulni 3 napos szorrel mentem.Itt sincs beontes vagy borotvalas.
Amikor a matyohimzest csinaltak akkor sem zavarta oket szerencsere.
A kovetkezonel lehet neki esek mielott indulnank a korhazba, demost nem volt ra lehetosegem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!