Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mezőtúr kontra Orosháza? Hol...

Mezőtúr kontra Orosháza? Hol szüljek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Július végére várom első gyermekem és komoly dilemmát okoz, hogy hol szüljek. Szarvason lakok, Szentes és Békéscsaba kizárva. Orosháza és Mezőtúr között dilemmázok. Orosháza mellett egy általam még nem ismert (de a család női tagjai jó véleménnyel vannak róla) orvos szól, míg Mezőtúr mellett az új/felújított kórház. Szerintem nyáron a nagy melegben fontos, hogy a 2 és 4 ágyas szobákhoz tartozik fürdő és w.c., míg Orosházán nem tudom hogy ilyen feltételek is adottak lennének. Persze egy sok más érv szól egyik és másik mellett. Kérlek ha van nem túl régi tapasztalatotok egyik vagy másik kórházról/orvosról segítsetek nekem dönteni. Előre is köszönök minden infót!

2012. ápr. 4. 10:01
 1/4 anonim válasza:
Szerintem Mezőtúron Károsy főorvos nagyon ott van. Én csak jókat hallottam róla.
2012. ápr. 4. 10:09
 2/4 anonim ***** válasza:

Én Mezőtúron szültem fél éve. (Itt is élek.)

Ami szuper, hogy minden szobához tartozik fürdőszoba. Tisztaság van, a szülésznők nagyon rendesek, 1-2 csecsemős hihetetlen nagy bunkó, de ki lehet bírni. Az orvosok többsége is rendes, lehet kérdezni tőlük bármit. Amit rühelltem, hogy már 6-kor csörtetnek befelé, elvinni fürdetni a babákat, na onnantól nem sok pihenés van. Mindenki full hangerőn beszél, lesz@rják, hogy az anyukák pihennének. A nőgyógyászati osztály is ilyen, csak ott már 5-fél6 között jönnek vérnyomást mérni, szívhangot hallgatni. Utálom, ha felébresztenek, nem is csoda, hogy mindig 130/70 volt a vérnyomásom. :)

Én Dr. Mike Gézánál szültem, nagyon rendes volt, a császár alatt is mindig mondta, hogy mit csinál...

Ha bármilyen kérdésed van, írj nyugodtan, szívesen segítek! :)

2012. ápr. 4. 12:23
 3/4 anonim válasza:
Orosházán az egész szülészeten egy fürdőszoba van, két tusolóval. És két wc, ha jól emlékszem.
2012. jún. 7. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia! Végül hol szültél? Minden rendben ment?
2012. nov. 14. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!