Álom kontra szülés? Álmodtatok arról, hogy hogyan fogtok szülni?
Köszönöm hogy válaszoltál!
Hiába nyugtatom, annyira felheccelte magát:(
Az az igazság hogy már az előző terhességét sem javasolták egészségügyi okok miatt, és hiába mondom neki hogy nekem még ezt az 1 babámat is el akarták vetetni az orvosok, még is itt vagyunk, nem használ semmit.
Olyan balszerencsés alkat, aki ha nagyon felhúzza magát valamin, akkor az tuti hogy rosszul sül el.
Már aggódok érte.
én még szülés előtt állok, de én is sokszor álmodom ezzel. Szerencsére csak pozitív álmaim vannak, pl hogy megszülöm és kérdezem, hogy ennyi? :D élőben gondolom nem lesz egy sétagalopp, de legalább nem parázom szét a fejemet.
32 hetes
33. hétben vagyok, és én is álmodtam már a szülésről, olyan hülyeségeket, ahogy illik! :-) Októberben volt az esküvőnk, azt is vagy ötször megálmodtam, de semmi köze nem volt sem a tervezetthez, sem a végül megvalósulthoz.
Úgyhogy ne foglalkozzon vele, minden teljesen másképpen lesz úgyis, rendben fog lezajlani a szülés és egészséges lesz a baba!!! ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!