Akinek csak az ultrahang alapján tudták megállapítani a szülés dátumát, mert pl. szoptatás alatt esett teherbe, mennyire jött be?
Minél előbb "lövik be", annál pontosabb!
Én szoptatás alatt lettem terhes, se hányigner, se mellfeszülés, se semmi... menzeszem sem volt, ami kimaradhatott volna :-)
Egyszercsak nem ért be a derekamon a nadrág (kb 3 nap alatt az összes nadrágom szűk lett derékban), kértem időpontot orvoshoz, de amire a dokihoz értem, már biztosra tudtam, mert megmozdult :-)))
A doki szerint akkor voltam pont a félidőben. SOS UH, ott betöltött 19.hetet állapítottak meg, de hát ugye van egy mérési hibahatár, és az bizony ilyen előrehaladott terhességben +/- 1-2 hét is lehet...
Papíron betöltött 37. héten szültem. Valójában akkor, amire a dokim és én tippeltük :-D
Én szoptatás alatt estem teherbe. Uh alapján aug. 3-4-re voltam kiírva, és aug. 1-jén késő este született a lányom :)
És a második szülés sokkal könnyebb, gyorsabb volt :) Mire izgultunk volna, hogy Úristen, szülünk, addigra már kint is volt a baba. A "lábadozás" meg még ennél is könnyebb, gyorsabb volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!