Megnéznétek nekem a 32hetes ultrahang eredményemet? Kicsit aggódok.
Ma voltam a dokinál 32 hetes uh-n és ezek az eredmények szerepelnek rajta, mivel az ultrahangos nő csinálta az uh-t és mire kijöttem addigra a doki elment úgyhogy csak majd 3 hét múlva tudja megnézni a papírjaimat. Egy kicsit aggódok mert azt mondta a uh-s nő hogy nagyobb egy kicsit a feje. Nektek milyen eredmények voltak 32 hetesen? Leírnátok? És szüléskor ?És a súlya nagynak számít?
Egy élő magzat koponyavégű fekvésben.
Bpd:84mm AC:270mm Femur:60mm
Magzat súlya:1940g
Ne aggódj!
Nekünk is 85 volt a BDP ekkor. Mondták, hogy kicsit nagyobb.
1. nem teljesen pontosak a mérések.
2. eltérően fejlődnek a babák. Egyik héten többet nő, utána meg nem. Van akinek "kint" is nagyobb kicsit a feje.
Ráadásul azóta mi is átlagos méreteket produkálunk az uh-n. Pl. ma is épp 38 hetesnek megfelelő volt.
Szóval nyugi.
szia: nekem a Bpd 75mm és az fl 56mm volt.Erre azt mondták hogy tul kicsi..De nem nagyon izgat mert nagyon nagy mérési hibák vannak és a 2 lányom sem volt dijbirkozo :D
szerintem a tied pont jo
Nálam BPD: 86.60, AC:297.70, magzati súly: 1837.48 g.
Vérzéskimaradás ideje szerint itt 30 hét 6 nap volt a kora, biometriai adatok alapján 32 hét 5 nap.
Nekem azt mondta a szonográfus, hogy nem gond, hogy 2 héttel nagyobb a mérete mint a kora, mert a párom is és én is nagy növésűek vagyunk, így a baba is nagy lesz.
Szia.
Nekem kisfiam lesz,még a mai napon estére meglesz:)
32hetesen ezek voltak a méretek:BPD: 86mm
FL:61,2mm.... az hogy mekkora lesz nemsokára kiderül :)
üdv
31.hét
BPD:77
AC:271
FL:62
súly: 1672 gr.
a kiírt napon született:3950gr, 56cm, 36-os fej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!