Mást is be akarnak fektetni, ha betölti a 41. hetet? Az orvosom meg akarja indítani a szülést, pedig ultrahang alapján későbbre vagyok kiírva! Hagyjam?
Beszéld meg a dokival, hogy szeretnél még várni egy keveset, inkább csinálja meg a vizsgálatokat, hogy minden rendben-e a picivel, és ha igen, akkor ne piszkáljátok egy darabig.
Én nem engedtem, nekem is meg akarta indítani, de minden rendben volt a kicsivel, így nem volt ellenvetése, hogy pár napot várjunk. És nekem lett igazam, 2 nappal később magától megindult.
Én is megbeszélném vele, ha minden oké, várnék még. Fiamat a 40. héten indították, megkérdeztek, hogyha szeretném, megpróbálnának valamit (tágított kicsit meg valami hormonokkal nyúlt fel). Megindította, megszületett 2800-al. Már bántam, hogy hagytam.
Persze a túlhordásnak is vannak veszélyei, úgyhogy beszéld meg vele.
Nekem elvileg a 41. héten akarta volna indítani, ha nem indult volna be magától. Nagyon szerettem volna ezt elkerülni, de végül 40 hét 3 naposan már zavaros volt a magzatvíz, így muszáj volt elindítani. Hát a testem még nem akarta sajnos, így végül császár lett a vége.
Ha tudod kerüld el az indítást, de ha bármi gond lenne, akkor az indítás elkerülhetetlen. A dokid bizonyára érti amit tesz.
nálunk rögtön a kiírt nap után befektetnek ha nem jön a baba, és 5 napot várnak még az indítással, szóval a betöltött 41 hetet sem várják meg
a túlhordás is veszélyes, szerintem beszélj az orvossal és bízz benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!