Ha semmi jele nincs (vérzés) akkor az első 12 hét alatt rájöhetek valamiből, hogyha elvetéltem? Ultrahang nélkül?
Figyelt kérdés
külföldön lakom és itt nem végeznek ultrahangot csak a 12.héten. azért kérdezem,hogy esetleg magamtól is rájöhetek ha gond van (ha nincs vérzés)vagy csak majd ott fog kiderülni,hogy megmaradt e a baby vagy sem.2011. jan. 19. 12:11
1/2 kisnita válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani, de mikor én szültem volt egy fiatal csaj a kórházban aki terhes volt, de elhalt a terhessége, semmi tünete nem volt UH-ra ment és ott látták, hogy üres a petezsák ezért befektették a kórházba. De nem műtötték meg egyből mert mikor én beszéltem vele akkor már 2. napja volt bent.
Ha kiürül a méhedből a petezsák akkor az biztos, hogy vérzéssel és görcsökkel jár, tudom mert nekem is volt már egy spontán vetélésem.
Viszont most ne gondolj ilyenekre. Nem lesz semmi baj. Vigyázz magadra és a babádra és akkor minden rendben lesz. Az is rossz gondolatokat meg hessegesd el a fejedből!
Nyugi, minden rendben lesz :))
2/2 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)
2011. jan. 19. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!