Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ki melyik kórházat ellenezné,...

Ki melyik kórházat ellenezné, illetve támogatná?! Szolnok kontra Kecskemét!

Figyelt kérdés
2011. nov. 21. 11:57
 1/10 anonim ***** válasza:

Tavaly szültem Szolnokon, a kecskemétiről nem tudok véleményt mondani.

Volt fogadott orvosom, így ezzel a részével nem volt gond. A csecsemősökkel sem, volt tejem, így békén hagytak.

Viszont legközelebb nem szülök úgy hogy ne lenne fogadott szülésznőm!!!!

2011. nov. 21. 12:07
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. nov. 21. 12:10
 3/10 anonim ***** válasza:

Ehhez a cikkhez nem szóltam hozzá anno, pedig nagyon érett bennem a gondolat!

Nem vagyok jó véleménnyel a szolnoki kórházról. Nagyon nem! A kecskemétiről nincs tapasztalatom.

[link]

2011. nov. 21. 12:46
 4/10 anonim ***** válasza:
Én is tavaly szültem Szolnokon. Volt fogadott dokim, és a párom is bent volt. De legközelebb a doki helyett én is szülésnőt fogadnék, mert rám se néztek csak a párom volt velem, a dokim a műtőben... Mire visszaért a műtőből, már majdnem meglett a kislányunk orvos nélkül, a szülésznők voltak ott velünk.... Nekem jó volt szolnokon, nem volt semmi baj.
2011. nov. 21. 12:50
 5/10 anonim ***** válasza:

Én Kecskemétem szültem már háromszor most várom a negyedik babát és most is ott fogok szülni,nekem semmi bajom nem volt ezzel a kórházzal.A szolnokiról semmi tapasztalatom nincs.

26hkm

2011. nov. 21. 12:51
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Ezek a dolgok, és az anyukák tapasztalati segítenek eldönteni ezt a kérdést, amit szerintem, az első babát váró anyukának igenis, meg kell gondolnia! Így nem hiába töröm magam most is!
2011. nov. 21. 12:52
 7/10 anonim ***** válasza:
Nekem nincs tapasztalatom egyikkel sem,de azért elmondom,hogy én a Szentesi kórházat választom a Kecskeméti helyett. Én nem sok jót hallottam a kecskeméti szülészetről. Főleg mióta a városunkban bezárt a szülészet és az itteniek is oda járnak,hát nem túl kedvesek.
2011. nov. 21. 13:10
 8/10 anonim ***** válasza:
2011. nov. 21. 13:12
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2011. nov. 21. 13:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Aktuális még a kérdésed?
2012. márc. 30. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!