Hasonlít a szülési fájdalom a vetéléshez?
Nekem nem.
Az egyik olyan volt, mint egy durva menstruáció, a másik meg olyan, mint az eddigi összes durva menstruációm együttvéve.
Vagyis helyesbítek - valahol hasonlít, de azért ég és föld a kettő. De gondolom ez is alkati kérdés.
Nem, nem hasonlít.
Bár, hozzátenném, hogy az is kérdés a trimeszter melyik részében történik a vetélés. Sajnos nekem volt már több vetélésem, és fiam 21 hetesen elvesztettük,meg kellett szülni, és van egy egészséges kisfiam is, tehát össze tudom hasonlítani (sajnos). Vetélés: vagy nem érzel semmit, vagy csak vérzel de nem görcsölsz, vagy görcsölsz vagy nem vérzel, vagy mindkettő. Vagy belehalsz úgy fáj, vagy csak erősebb mensis görcs. A félidős és a 40-ik hétre szülés között már közelít a fájdalom, de nem akkora minta a normál szülésnél.
Nekem tavaly április elsején 22 hetesen született meg halva a kislányom, ez még vetélésnek számít, mert a 24 hét előtt történt. Nagyon fájt. De azt mondják, hogy igen, fáj a szülés, de ha ott van az egészséges babád, már nem is annyira a fájdalommal törödsz, hanem a babával.
Remélem nem azért kérded, mert fájdalmaid vannak, mert ha igen azonnal orvos, hátha tudnak segíteni.
A rendes szülésről még nem tudok tapasztalatot írni, mert csak juli 12-re vagyok kíírva, de állítólag a szív alakú méhem miatt hamarabb fog születni.
Nagyon köszönöm a válaszokat!
Fájásaim vannak (az elejétől kezdve).
Amúgy hétfőre voltam kiírva, csak Ő még nm érzi úgy hogy ki kéne jönnie. Hétfőig kapott a Dokitól haladékot :)
Mindenkinek boldog babázást és babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!