A szülési fájás másnak is "bénító" fájdalom?
Korábbi keményedésekhez, vagy mensis görcshöz hasonlítva nekem az volt a különbség, hogy valahogy lebénított a fájdalom. Pl. teszkózni voltam a nagyobbal, és amikor jött a fájás (még nem tudtam, hogy szülés), nem voltam képes a kis vásárolt motyót berakni a babakocsi kosarába. Aztán a kórházba menet, ha jött egy fájás, meg kellett állnunk, nem tudtam tovább gyalogolni (a parkolóból). Később a szülőágyon is az egyetlen mozgásfajta, amire képes voltam, a kezemmel szorítani valamit.
Másnál is így van, vagy ez nem általános? Az első szülésemet indították, így csak egy tapasztalatom van e téren.
én 16 óráig vajúdtam, közben ittam is elég sokat.. de olyan fájásaim voltak h nem bírtam kimenni a wc re. 40 másodperc fájás, 20 másodperc pihenő.. az infúzió rúdjába kapaszkodtam egy labdán ülve és ahogy jött a fájás csak összeszorított foggal a vasat markoltam . másra sem tudtam koncentrálni csak h túléljem azt a 40 mésodpercet.. abban a 20 másodpercben pedid lépes voltam bealudni.. állati volt.. de gyűjtöttem az erőt hang nélkül nyomtam végig a 16 órát. A kitolási szakaszra bőven jutott erőm. 3 nyomásra kint volt a lányom. :)
csak nehezen nyílt a kapu :D
Remélem a következőnél (pár hónap múlva) gyorsabban megy majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!