Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A szülési fájás másnak is...

A szülési fájás másnak is "bénító" fájdalom?

Figyelt kérdés

Korábbi keményedésekhez, vagy mensis görcshöz hasonlítva nekem az volt a különbség, hogy valahogy lebénított a fájdalom. Pl. teszkózni voltam a nagyobbal, és amikor jött a fájás (még nem tudtam, hogy szülés), nem voltam képes a kis vásárolt motyót berakni a babakocsi kosarába. Aztán a kórházba menet, ha jött egy fájás, meg kellett állnunk, nem tudtam tovább gyalogolni (a parkolóból). Később a szülőágyon is az egyetlen mozgásfajta, amire képes voltam, a kezemmel szorítani valamit.

Másnál is így van, vagy ez nem általános? Az első szülésemet indították, így csak egy tapasztalatom van e téren.

2012. ápr. 3. 22:15
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

én 16 óráig vajúdtam, közben ittam is elég sokat.. de olyan fájásaim voltak h nem bírtam kimenni a wc re. 40 másodperc fájás, 20 másodperc pihenő.. az infúzió rúdjába kapaszkodtam egy labdán ülve és ahogy jött a fájás csak összeszorított foggal a vasat markoltam . másra sem tudtam koncentrálni csak h túléljem azt a 40 mésodpercet.. abban a 20 másodpercben pedid lépes voltam bealudni.. állati volt.. de gyűjtöttem az erőt hang nélkül nyomtam végig a 16 órát. A kitolási szakaszra bőven jutott erőm. 3 nyomásra kint volt a lányom. :)

csak nehezen nyílt a kapu :D

Remélem a következőnél (pár hónap múlva) gyorsabban megy majd.

2012. ápr. 3. 22:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden erős fájdalom bénító hatású.
2012. ápr. 3. 22:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Pont ugyanigy volt nekem is szo szerint, ahogy irtad.egyebkent ez az altalanos. :-)
2012. ápr. 4. 05:13
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt.:)
2012. ápr. 4. 14:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen. Én is csak álltam, és vártam, hogy elmúljon a fájás.
2012. ápr. 4. 15:37
 6/7 porcukormókus ***** válasza:
Szerencsére én hamar túl voltam rajta, nem is nagyon tudom felidézni, hogy milyen volt. Csak az rémlik, hogy csak kapkodtam a levegőt, nem tudtam úgy venni, ahogy a szülésznő mondta, hiába lett volna úgy könnyebb. Mint ahogy a tolófájásoknál sem tudtam csendesen szülni, sajna én kiabáltam lányok.. :) Örültem, hogy túl vagyok rajta, nem hogy még csendben is... :))
2012. ápr. 4. 16:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is így volt.
2012. ápr. 4. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!