5-8 percenként iszonyatosan belenyilall a derekamba, erős mensis fájdalom, lehet igazi fájás?
Figyelt kérdés
A hasam nemigazán fáj eközben,csak kemény,viszont a derekam nagyon fáj ilyenkor.Már 1-2 órája figyelem, leginkább 5-6 percenként jön és legalább 30-40 mp-ig tart.
Ma vagyok 39+4 hetes.
Ezek igazi fájások lehetnek?
Ja,és ilyenkor jobb ülni,mert ha felállok felerősödik és a combomba is kisugárzik.
Első baba nem tudom mit tegyek!!
2011. febr. 14. 05:00
1/9 anonim válasza:
szerintem szülsz. menj el fürdeni, ha igazi fájás, erősödni fog. aztán irány a kórház. párod veled van? ugye nem vagy egyedül?!
2/9 anonim válasza:
Van, akinél így kezdődik. Kezdj el készülődni, ha sűrűsödik, vagy erősödik,irány a kórház.
Könnyű szülést!
3/9 anonim válasza:
Szia,szerintem te szülni fogsz.Nekem sem fájt a hasam,csak keményedett.Viszont a derekam az majd kiszakadt,amig a pici meg nem született.
Könnyű,és gyors szülést neked!
3 gyermek anyuja
4/9 anonim válasza:
Mi múlthét szerda óta ezt játsszuk és semmi!!! Remélem neked minél hamarabb meglesz!!
5/9 anonim válasza:
Szia. Talán már kórházba vagy? :)
6/9 anonim válasza:
Lehet, hogy ez mőár szülés, akkor m ázlista vagy:-) De mire ezt írom, már lehet, hogy megszültél:)
7/9 A kérdező kommentje:
még aznap d.u megszületett a kislányom 14 óra vajúdás után.már itthon is vagyunk:)
és a hasam egyáltalán nem,fájt,csak a derekam.
2011. febr. 20. 09:25
8/9 anonim válasza:
Gratulálok neked!Sok boldogságot a picihez!
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm!!:)
2011. febr. 20. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!