Szeméremcsonti erős fájdalom. Szülés talán?
38/5 hetes kismami vagyok. Dél óta úgy érzem, mintha egy férfivázas biciklire ugrottam volna rá. Egyszerűen alig bírok menni úgy fáj. Nem csak a csont, hanem lassan már a hasam alján is görcsölget. A picur nagyon nagyon nyom,feszít, bepörgött, a hasam irdatlanul keményedik, és olyan mintha lejjebb csúszott volna. . ..
Akkor menjünk kórházba ha az alhasam kezd görcsölni, és szétszakad a derekam?
Első babám lesz, és nem tudom mikor induljunk neki. Nem a szomszédba megyünk, kb 30 perc.
Köszönöm előre is!
jÓ EZ a bringa ülés,megnevettettél!én ezt ugy mondom,alámrugtak.nekem kb 34-35 hét ota van ez,38.hét ota bő 1 ujjnyira nyitva vok,hétfőre vok kiirva,de mást nem érzek,csak ezt a nyomást.ha messzebb vagy a kórháztól,sztem ha kezdesz görcsölni,induljatok,mert felpöröghetnek az események.én is igy jártam az elsövel.görcsölgettem,(nem görcsöltem kimondottan),mire beértünk,2 perces fájásaim voltak a doki szerint,amit én nem igazán éreztem.
Könnyű szülést Neked,és mindnyájunknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!