A jósló fájás mennyire hasonlít fájdalom szempontjából a valódihoz?
Figyelt kérdés
A valódi sokkal jobban fáj?2011. márc. 5. 18:29
1/12 anonim válasza:
igen, jóval intenzívebb.
amikor már a fájdalomtól bennreked a levegőd és csak sziszegni tudsz, és lemerevedve ki kell várni a görcs végét, na az már nem jósló :-)
legalábbis nekem mindkét gyereknél ez volt a tapasztalat.
3/12 anonim válasza:
sokkal sokkal sokkal jobban fáj a valódi!!!
4/12 anonim válasza:
Köze nincs hozzá!
De ezzel nem kell foglalkozni és előre görcsölni rajta!
Majd, ha ott vagy megtudod.
5/12 anonim válasza:
Szia! Én is így tudtam, ahogy előttem leírták. Kétségbe is esem, amikor gép szerint csak jósló fájásaim voltak, én meg csak összeszorított fogakkal bírtam ki, és majd a falnak mentem. Gondoltam, na nekem elég alacsony a fájdalomküszöböm. Aztán megkaptam az oxitocint, mindjárt kiugró görbét rajzolt az NST, de semmivel sem volt erősebb a fájdalom, sőt jobb lett, mert rövidebb ideig tartott egy-egy fájás. De ezek szerint én kivétel vagyok. Könnyű szülést és minden jót Neked!
6/12 anonim válasza:
Nekem semennyire sem hasonlított, az igazi ezerszer jobban, és máshogy fájt.
7/12 anonim válasza:
Én nem értek egyet az előttem válaszolókkal. Nem véletlen, hogy a többedszer szülőknél sok a téves riasztás, és hogy különböző technikák vannak a jósló és a "valódi" fájások megkülönböztetésére (meleg vizes fürdő, egy pohár bor ...). A kettő szerintem igenis hasonlíthat, bár nem törvényszerű. A fájások pedig a vajúdás korai szakaszában nem olyan nagyon intenzívek. Mikor azok lesznek, azt intenzív szaknak is hívják, no nem véletlenül, avval már tényleg nehéz összetéveszteni.
8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. márc. 6. 14:02
9/12 anonim válasza:
nekem a jósló nem is fájt :)
csak keményedett a pocim.
a szülési fájásokat viszont már éreztem :)
10/12 anonim válasza:
Mindenkinél más.Én nekem nem fájt csak azt vettem észre hogy hányingerem van és nagyon szurkál a hüvelyem azt 1 óra múlva véreztem egy kicsit és amikor az autóhoz sétáltam ki kis szünetekkel akkor tudtam hogy itt az idő.Tudni fogod hidd el mikor eljön az idő sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!