Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A jósló fájás mennyire hasonlí...

A jósló fájás mennyire hasonlít fájdalom szempontjából a valódihoz?

Figyelt kérdés
A valódi sokkal jobban fáj?
2011. márc. 5. 18:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

igen, jóval intenzívebb.

amikor már a fájdalomtól bennreked a levegőd és csak sziszegni tudsz, és lemerevedve ki kell várni a görcs végét, na az már nem jósló :-)

legalábbis nekem mindkét gyereknél ez volt a tapasztalat.

2011. márc. 5. 18:37
 2/12 Tóth Bernadett2 ***** válasza:
semennyire :)
2011. márc. 5. 19:26
 3/12 anonim ***** válasza:
sokkal sokkal sokkal jobban fáj a valódi!!!
2011. márc. 5. 20:22
 4/12 anonim ***** válasza:

Köze nincs hozzá!

De ezzel nem kell foglalkozni és előre görcsölni rajta!

Majd, ha ott vagy megtudod.

2011. márc. 5. 20:37
 5/12 anonim ***** válasza:
Szia! Én is így tudtam, ahogy előttem leírták. Kétségbe is esem, amikor gép szerint csak jósló fájásaim voltak, én meg csak összeszorított fogakkal bírtam ki, és majd a falnak mentem. Gondoltam, na nekem elég alacsony a fájdalomküszöböm. Aztán megkaptam az oxitocint, mindjárt kiugró görbét rajzolt az NST, de semmivel sem volt erősebb a fájdalom, sőt jobb lett, mert rövidebb ideig tartott egy-egy fájás. De ezek szerint én kivétel vagyok. Könnyű szülést és minden jót Neked!
2011. márc. 5. 21:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Nekem semennyire sem hasonlított, az igazi ezerszer jobban, és máshogy fájt.
2011. márc. 6. 08:09
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem értek egyet az előttem válaszolókkal. Nem véletlen, hogy a többedszer szülőknél sok a téves riasztás, és hogy különböző technikák vannak a jósló és a "valódi" fájások megkülönböztetésére (meleg vizes fürdő, egy pohár bor ...). A kettő szerintem igenis hasonlíthat, bár nem törvényszerű. A fájások pedig a vajúdás korai szakaszában nem olyan nagyon intenzívek. Mikor azok lesznek, azt intenzív szaknak is hívják, no nem véletlenül, avval már tényleg nehéz összetéveszteni.
2011. márc. 6. 11:27
 8/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2011. márc. 6. 14:02
 9/12 anonim ***** válasza:

nekem a jósló nem is fájt :)

csak keményedett a pocim.

a szülési fájásokat viszont már éreztem :)

2011. márc. 6. 15:10
 10/12 anonim ***** válasza:
Mindenkinél más.Én nekem nem fájt csak azt vettem észre hogy hányingerem van és nagyon szurkál a hüvelyem azt 1 óra múlva véreztem egy kicsit és amikor az autóhoz sétáltam ki kis szünetekkel akkor tudtam hogy itt az idő.Tudni fogod hidd el mikor eljön az idő sok sikert.
2011. márc. 6. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!