Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mi lehet ez: tompa fájdalom...

Mi lehet ez: tompa fájdalom deréktájon és alhasban, de görcsök nincsenek? Néha egy-egy keményedés de nagyon rendszertelen és nem is túl fájdalmas.

Figyelt kérdés
A baba mozog rendesen, a szeméremcsontom viszont majd szétesik úgy fáj, enyhe hányingerem van, és étvágytalan vagyok? 36 hetet töltöttem ma.
2012. márc. 31. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jósló is lehet,de szerintem pihengess még korai lenne neki kijönni onnan.
2012. márc. 31. 17:35
 2/4 A kérdező kommentje:

Ma jóformán egész nap feküdtem, még aludtam is egy kicsit. Azt hiszem a frontok is betettek nekem.

Köszi szépen, igyekszem benntartani még legalább 2 hetet! :)

2012. márc. 31. 19:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Lehet a front.

Nekem pl (40 hetesen), ami után elment a nyákdugó, teljesen más fájásaim voltak. Azt sem tudom mikor kezdődött a vajúdás, mert vasárnap este ment el a nyákdugó és szerda délelőtt született meg a második lányunk. (első császár volt)

Nekem kedden is rendszertelen fájások voltak, hol 10-12 perc, hol 5-6 perc (pl: 8-7-10-12-7-5-10....). Azt mondták ez a jósló, de én már éjjel nem tudtam aludni így hajnalban szóltam és már le is küldtek a szülőszobára (már pár napja be kellett feküdnöm). Nekem hiába rendszertelen volt, már AZ volt. Sőt egyáltalán nem volt pl 5 perces fájások (végig rendszertelen volt). még a 2 perces fájásoknál is volt hogy 3-4 percre jött. Igaz nekem egy fájás LEGALÁBB 2 percig tartott. :S

Szerintem ne aggódj, amíg tudsz aludni. A zuhanyt írják sokan, hogy ha elmúlik tuti jósló. Nekem vasárnap óta voltak 15-20 perc közötti (néha 5-8 perces) fájások, és zunanyra sem múltak, így nem is tudom mikor kezdtem vajúdni. De vasárnaptól az egész más volt mint előtte.

Ha bármi is van, már fejlett, ne aggódj. Ha kételkedsz, inkább hívd fel a szülészetet, vagy menj be, persze ne fél órás fájásokkal.

Minden jót kívánok!

2012. ápr. 1. 23:00
 4/4 A kérdező kommentje:

3: köszönöm. Na így hogy tudja az ember mikor jön el az idő?!

Különben valószínűleg a front volt, most már sokkal jobban érzem magam.

2012. ápr. 3. 06:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!